(ingezonden door WeAreChangeRotterdam)

AMSTERDAM-NOIR-Graag jullie aandacht voor het volgende: WeAreChangeRotterdam gaat wearechangerotterdambegin juni de G7 en de Bilderberg conferentie 2015 ‘live’ verslaan. Uiteraard zullen we ons materiaal met jullie delen en zijn we bereid om ‘on demand’ ook live verslag te doen bijvoorbeeld via Skype.
Het belang van aandacht voor de Bilderberg conferentie is evident. Het ligt in lijn met een gestaag proces van toenemende centralisatie van macht en besluitvorming; fundamentele democratische principes en het perspectief van de “99%” delven hierbij het onderspit. De mainstream media speelt hier zoals jullie weten een discutabele rol in gezien hun deelname aan deze Bilderberg conferenties. 
Daarom zien wij het als onafhankelijke media als onze taak om de controlerende en informerende rol op te pakken.

Concrete acties waarmee jullie ons kunnen supporten:


– Deel het filmpje over ons crowdfunding initiatief enthousiast aangevuld met de link naar onze donatiepagina op onze WRC.nl site: We Are Change

– Deel en support ons event “On the Road to Bilderberg 2015”; we organiseren deze avond ter afsluiting van de inzamelingsactie. Elke donateur is daar van harte welkom. ( Facebook)

– Doneer een bijdrage, en natuurlijk verwachten we jullie ook op dinsdag 26 mei 19:30 – 22:00 in De Nieuwe Banier, Banierstraat 1, 3032 PA, Rotterdam/

– Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in ‘live reports’ tijdens de G7 en de Bilderberg conferentie. We maken graag vooraf heldere afspraken met jullie.

We zien uit naar jullie reactie. #BeTheChange!

Hartelijke groet,

Namens WRCR

Maria

www.wearechange.nl