(Van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Fuck Wilders. Meer, meer vervolging voor Geert Wilders. Rob Oudkerk Samosm, SpekmanDe PvdA-hoertjes van de VVD, de partij met twee gezichten weggevaagd.
De PVV-Bruinhemden van Geert W. zit haar voornaamste concurrent op Neonazi rechts, de VVD-misdaadgroep van premier Godfather Mark R. op de hielen. Volgens de laatste politieke barometer is de afstand in twee weken gehalveerd van tien naar vijf zetel. Er is dan ook grote onrust en angst ontstaan binnen het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Wij hebben uit betrouwbare Haagse corrupte bronnen vernomen dat de VVD Minister van Justitie ‘Fraudeur Ard van der Steur’ driftig van uit zijn zwaar illegaal gesubsidieerde ‘Kasteel der Pedo’s’ bezig is om Wilders zo snel als mogelijk voor de Rechter te krijgen en hem op die manier uit te schaken. Het ‘VVD-Recht’ moet immers zegevieren in “Banana-Fraude-Nederland : Fuck Wilders !

Steven Brown: “Meer, meer, meer Marokkanen in Nederland !”

(het hele interview (http://dutchuncle.net )te bekijken bij Dutch Uncle )

De Grote Vlucht voorwaarts van de PvdA. Roemer snapt niet dat de PvdA niet meer bestaat voor arbeiders.
Een aantal Top-PvdA-hoertjes zijn al  angstig bezig hun koffers te pakken en maken zich gereed voor de grote vlucht voorwaarts naar het Buitenland het Wachtgeld in. Men vreest namelijk dat mocht Wilders aan de macht komen zij moeten Oprotten uit Nederland zonder wachtgeld of zelfs sterven. De Grote Leider van VNL Bram M. heeft geprotesteerd tegen de peiling en noemt die uitslag zwaar beledigd infaam en abject, want volgens hem is zijn partij de grootste. Zijn enige twee volgelingen de reactionaire Ultra domoren Van Klaveren en Bontes laten zich van alles wijs maken en in de maling nemen door ex Mr. Bram M. en zijn dan ook zeer blij dat zij zo hoog in de peilingen staan.

Als nu Tweede Kamerverkiezingen zouden worden gehouden, kan de PVV volgens de peiling Diederik Samsomrekenen op 23 zetels, drie meer dan op 23 april. De VVD daalt van 30 naar 28 zetels. De regeringspartijen blijven op fors verlies staan ten opzichte van de laatste Tweede Kamerverkiezingen. Het verlies voor de VVD is met 11 zetels minder fors dan dat voor de PvdA, die 25 zetels inboet en feitelijk ophoud te bestaan. Volgens de’ PvdA Playboy Samsom’ is er verder niets aan de hand, zolang men maar zijn koffer met zwarte poen heeft klaar staan.

De  corrupte coalitie kan volgens de enquête nog maar rekenen op 41 van de 150 zetels in de Tweede Kamer .