( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Fuck King Willem King Tamim bin Hamad al-Than van Qatar. untitledMaffia Boss Blatter’ van FIFA: ‘Welzijn arbeiders Qatar niet onze zaak al vallen ze dood neer’. Qatar is een absolute monarchie ( ander woord voor Dictator).  Onder de De King  DictatorTamim bin Hamad al-Than gaan de vreselijke uitbuiting van migranten gewoon door volgens Amnesty International  .

VVD-Misdaadgroep wil meer samen moorden en graaien met ‘Liberale-dictators’.
Qatar gaat zeven stadsdelen bouwen om meer dan een kwart miljoen bouwvakkers slaven en andere gastarbeiders slaven te huisvesten. ‘Aparte wijken Getto’s voor arbeiders slaven zijn nu van die  mooie punten, die ik als echte VVD-er zo kan waarderen van onze bevriende Dictators. Daar kunnen wij een voorbeeld aan nemen’, aldus een brallende Halbe Zijstra. Nou, daar doet de VVD ‘Ras Boef Halbe ZijlstraHalbe Zijlstra’ zich wel erg te kort. Alsof de Nederlandse arme, zieke, bejaarde en werkloze het zo fijn hebben in “Banana-Fraude-Nederland “. En alsof er inmiddels door het meedogenloze”Lieg en Bedrieg Kabinet” onder King Willem niet 2.5 miljoen eerlijke burgers onder de armoe grens trachten te overleven. De regering Het regime  van het Arabisch vorstendom Dictator-Staat komt daarmee tegemoet aan de klachten over de ronduit middel eeuwse slaven huisvesting van de arbeidsmigranten uit Derde Wereld Landen.

Maffia UEFA-bobo’s betalen geen belasting met dank aan VVD- Gangsterin Minister Schippers. 

De autoriteiten hebben zeven locaties aangewezen waar dit en volgend jaar kolossale woonwijken zullen verrijzen voor 258 duizend arbeiders, voor het merendeel afkomstig uit Zuidoost-Azië. Zij vormen een kwart van alle buitenlandse werknemers in de kleine Golf Dictator-staatje. De grootste wijk, Stad van de Arbeid, zal in de komende weken al haar eerste bewoners verwelkomen. Stad van de Arbeid zal bestaan uit 55 gebouwen die samen 70 duizend mensen kunnen opbergen. Er komt een cricketstadion met 24 duizend zitplaatsen (kuch). Het project kost circa 800 miljoen euro. De arbeider slaven wordt praktisch het eigendom van de werkgever, omdat die laatste zeggenschap heeft over het visum van de werknemer en dat laatste is zo een beentje een natte droom voor de VVD-misdaadgroep Minister van Sociale Slaven Zaken Abdallah ben Saleh al-Khoulaifi vindt dat de woonwijken ‘de toekomst’ belichamen voor de Westerse Bio-Slaven,zo zegt hij tegen persbureau AFP.’Ik weet dat ons volk betere huisvesting wil voor de arbeiders.’Volgens het regime zal het totaal aantal gast-arbeiders slaven in de aanloop naar het WK voetbal meer dan verdubbelen, tot 2,5 miljoen. Qatar kreeg veel krtiek te verduren toen de media in 2013 berichtten over de onmenselijke participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_werkomstandigheden van de veelal Nepalese bouwvakkers. Tientallen van hen waren in de zomer gestorven door een combinatie van oververhitting, hard werken en een tekort aan voedsel en water. Volgens minister Al-Khoulaifi wordt het aantal arbeidsinspecteurs uitgebreid van 300 naar 400. Overtreders van de voorschriften zullen worden gestraft, zegt hij voor de Show. ‘Onze ondernemers weten dat we het ernstig op nemen'(kuch). Human Rights Watch (HRW) noemt het plan voor de bouw van speciale woonwijken ‘een nuttige stap’. De kern van het probleem wordt echter niet aangepakt, zegt Nicholas McGeehan, onderzoeker van de mensenrechtenorganisatie. Dat is volgens hem het zogeheten kafala-systeem, dat de werkgever ‘exorbitante macht’ geeft over zijn werknemers. De arbeider wordt praktisch het eigendom van de werkgever, aldus HRW, omdat die laatste zeggenschap heeft over het visum van de werknemer.