( van onze VVD Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Alkmaarse Graai VVD-wethouder van Duistere Financiën College AlkmaarPeter de Baat is opgestapt uit het klassieke ‘Ratten in pak College’.
De Baat neemt verantwoordelijkheid voor de financiële problemen waarin de gemeente verkeert door wan en misdadige beleid van het College. Alkmaar kampt met een tekort van 8,3 miljoen euro op de jaarrekening 2014 en een structureel tekort van 6 miljoen in 2015 op de begroting. Die tekorten zullen zoals gebruikelijk bij dit soort ‘Straf de Arme colleges’ verhaalt worden op de allerarmste burgers in Alkmaar, desnoods met de Bijstand politie Sicherheitsdienst van ‘Gestapo Boss Irma Heintzberger.  Het College heeft zich inmiddels opgegeven voor de gratis cursus zelfverdediging tegen kaal geplukte burgers voor corrupte en liederlijke Burgemeester en Wethouders. De tekorten zijn ontstaan als gevolg van een duistere reorganisatie. Daarbij is 10 miljoen euro uitgegeven aan het inschakelen van o.a. externe bevriende (ICT)- krachten van Peter B. en kornuiten.

Het is een grof schandaal dat er wederom nog niemand is gearresteerd is van die misdaadbende De Baat spreekt overigens tegen dat Alkmaar aan de bedelstaf raakt door de tekorten. De ex-wethouder stelt dat die prima op te vangen zijn binnen de begroting over de rug van de aller armste, net als dat hij prima wordt opgevangen in het wachtgeld.
Ard van der SteurDe misdaad-coalitie van de lokale partij OPA, VVD, CDA en D66 loopt geen gevaar om in de gevangenis te verdwijnen in “Banana-Fraude-Nederland”. Is dat klasse Justitie? Nee, dat is gewoon ‘VVD-Justice’ van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’. VVD-fractie bendeleider de aarstbrutale en corrupte John van der Rhee bralde woensdagavond „het graaiwerk van Peter de Baat en ‘vrienden’ in de gangster-coalitie voort te zetten”. De grootste oppositiepartij, de PvdA, wil dat deze graai-zaak tot op de bodem wordt uitgezocht, zolang er maar niet onderzoek wordt gedaan naar het duistere PvdA-verleden in Alkmaar.  Zij hebben wel  gevraagd dat de voormalige GroenLinks leider en tegenwoordig Bankier-Gangsterin Femke Halsema dat onderzoek gaat doen. Hoe het ook zij wij hebben dit schaamteloze Graai-College vooruit lopend op het al dan niet komende zoveelste Doofpot onderzoek als  het Alkmaarse Graai-team op het “Elite-Gangster Bilboard” gezet.