( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

SlipperdiedoedaAMSTERDAM-NOIR-Armoede is bij SBS6 van Maffia Boss John de Mol entertainment voor de hersendoden.
Het eerst seizoen van ‘Bagger Peter R. de Vries’ zijn ‘Pest-Leed-Shows‘ gaat van start. Hij heeft het verleden jaar nog even geprobeerd in de ‘Derde Wereld-Kids-leed’ als ‘Kuifje de Kinder beschermer‘, maar met die show is hij  afgeserveerd  als een eerste klas huilende comédienne. Afijn, de schoorsteen moet roken en de ‘Peter R.  Gangstersletjes gezinnen‘ moeten worden onderhouden, dus zat hij gisteren avond afgepeigerd  bij  ‘Zwarte Piet‘ Humberto Tan van Sinter Klaas ‘Maffia Boss John de Mol ‘zijn idiote show en uiteraard zichzelf de hemel in de prijzen.

Saban Baran slipperdiedoedaTan vond bet allemaal heeeel geweldige en spannend en kon niet wachten om ook te gaan kijken loog hij. Peter R. keek hem tevreden aan: ‘Goed gedaan ‘Zwarte Piet‘, John zal tevreden over je zijn en ik dus ook.’ Maar tegelijkertijd gaat het tweede seizoen van de laffe en corrupte ‘Politiescribent John van den Heuvel ‘ de serie ‘Ranzig- Op De Vlucht’ donderdagavond van start met een ‘explosieve  Slipperdiedoeda confrontatie’ met een beruchte en keiharde kruimel-crimineel Saban Baran. John krijgt net als zijn ‘gabber in crime’  Peter R. ook een kontschop uitgedeeld. Dat heeft de tv-zender vol trots laten weten.

‘Griezel Fred Teeven’ werkt stiekem samen met John van den Heuvel.

In ‘Ranzig-Op De Vlucht’ sporen Van den Heuvel en zijn misdaad- team gevluchte ‘Kruimel-misdadigers’ op. De keuze van landen was beperkt, want John van den Heuvel mag Suriname niet in en Peter R de Vries mag India niet in van de Ultra-Rijken. Waarom hij niet in het buitenland of in Nederland op de echte Criminelen jaagt de ‘Ultra-rijken‘ met hun bendeleden de ‘Ratten in pak’ spreekt voor zich, dat zijn namelijk zijn bazen. Trouwens die van Peter R. ook. Bovendien als die Elite-Gangsters letterlijk alleen op de knop drukken zien wij Peter en John nooit meer levend terug.

In de eerste aflevering jaagt hij op het ‘Monster-Saban Baran’, de niets ontziende hoofdrolspeler in één van de grootste mensenhandelzaken ( nee,  niet die van de Elite pedofielen)  van de afgelopen twintig jaar. Baran is hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar maar als hij verlof krijgt om zijn vrouw en pasgeboren kind te bezoeken, vlucht hij naar het buitenland. Van den Heuvels team is drie keer afgereisd naar zijn verblijfplaats in Turkije, nadat eerst de juiste ‘Ultra-rijken’ uit ‘Gangsta Paradise‘ toestemming hadden gegeven. “John van den Heuvel wist vervolgens de druk op de ketel te houden door her en der wat lagere politici en politie om te kopen , zowel wat betreft de publieke opinie als de binnen- en buitenlandse corrupte politiek.” “Saban krijgt geen rust en de ontwikkelingen komen en blijven in een stroomversnelling bluft John.. Het wordt voor het eerst dat Turkije een straf die in Nederland wordt uitgesproken overneemt, want daar zorgt mijn Justitie Boss Fred Teeven wel voor achter de schermen .”

Pikant is in dit verband dat in ruil voor deze Turkse Maffia hand en spandiensten Teeven bedongen heeft dat zijn voormalige OM Boss en partijgenoot de ‘Pedo Joris Demmink’ buiten schot moet worden gehouden. Het nieuwe seizoen van het door Simpel Media geproduceerde ‘Ranzig Op De Vlucht’ bestaat uit zes afleveringen en zes cases. De eerste aflevering is donderdag om 21.30 en is echt aan te bevelen voor demente bejaarde,die nog niet helemaal seniel zijn.

Hoe het ook zij wij moeten helaas vast stellen dat 70 jaar na de Tweede Wereld Oorlog wij nog steeds niet zijn bevrijd van de Hersenverpulverende Propaganda van de Media-Mafia van types als ‘MaffiaBoss John de Mol’ en The Kings van de Showbizz-Vuinlis’ Joop van den Ende en VVD ‘Relnicht Albert Verlinde’ en niet te vergeten de ‘Nazi-Telegraf’.

En Tot Slot: Greetings from the Dutch Underworld and Anthony Hopkins aan Peter R. de Vries en John van den Heuvel.