( Van onze Eigenrichting redactie)

Sharon DijksmaAMSTERDAM-NOIR- Met stijgende woede, walging en verbijstering gekeken naar de EenVandaag uitzending over de laffe, zieke criminele ‘Zwanendrifters-moordenaars’. Dat deze psychopaten dagelijks ongestraft hun laffe misdadige parkijken kunnen plegen, die grenzen aan sadistische TBS- psychopatische moordenaars is ongelofelijk. Maar ja, alles is mogelijk in “Banana-Fraude-Nederland “ van het” Lieg en Bedrieg Kabinet” als het maar bloed-poen opbrengt.

Intimidatie en mishandeling is Dijksma en ‘Fraudeur- Steur’ nooit opgevallen.
Zwanendrifters Sharon DijksmaEenVandaag kreeg via de Expertgroep Klokkenluiders contact met Saskia van Rooy, dierenarts en klokkenluider in deze zaak. Ze legde twee jaar lang alle zieke misdaden vast op video. De Held en echt “Mensch” Van Rooy werd daarbij zelfs meerdere malen ernstig mishandeld door de zwanendrifters-psychopaten  Piet en Bep Oostveen en Herman Van Elten, die hun psychopathische praktijken niet vastgelegd wilden hebben. Waarom zijn die Monsters nog nooit gearresteerd en opgeborgen in een Tbs-Kliniek? Kennelijk heeft de VVD Justitie Minister Ard Steur het te druk om zijn partijgenoten  als  pedo Joris Demmink en Ed Nijpels, die zich al een kwart eeuw of langer als Zwanendrifters vergrijpen aan arbeiders kinderen uit de bak te houden. De Zwanendrifters leewieken zelf jonge zwanen terwijl dit bij uitzondering alleen door een dierenarts mag gebeuren. Bij het leewieken wordt de helft van de vleugel verwijderd waardoor de zwaan niet meer kan vliegen. Praktisch alle in de vrije natuur gehouden broedzwanen zijn niet geleewiekt. Dat betekent dat eerdere rechterlijke uitspraken op onjuiste gronden zijn gebaseerd waardoor zwanendrifters ten onrechte zijn aangemerkt als houder cq eigenaar van de broedzwanen.

God noch gebod in “Banana-fraude-Nederland” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
De zwanendrifters psychopaten mogen alleen met toestemming op andermans land komen maar ook daar trekken ze zich niks van aan. Bewoners en landeigenaren die zich hierover beklaagden bij de zwanendrifters werden bedreigd en zelfs ernstig mishandeld. Waar was de politie?  “De beelden zijn confronterend en pijnlijk om te zien”, aldus de krokodillen tranen huichelaarster Dijksma. “De voorwaarden vragen om goed met dieren om te gaan en al die regels worden letterlijk met de voeten getreden, het lijkt alsof men van God noch gebod iets aantrekt.”

Corrupte NVWA handhaafde niet, kamer onjuist geïnformeerd zoals gebruikelijk van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
Uit stukken in handen van EenVandaag blijkt dat de NVWA, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit tot en met 2013 helemaal niet handhaafde op het sinds 1996 verboden zelf leewieken. FBI posterDe NVWA veronderstelde ten onrechte dat leewieken door de zwanendrifters psychopaten toegestaan was. Staatssecretaris’Toilet-juffrouw Dijksma’ antwoordde begin 2013 de Tweede Kamer op vragen over misstanden bij het zwanendriften. Ze loog dat er bij twee controles in 2012 geen misstanden waren geconstateerd. Brieven en rapportages van haar eigen NVWA tonen het tegendeel aan. Er werden zowel in april 2012 als mei 2012 vele strafbare feiten en misstanden, waaronder het illegaal leewieken en het zwart verkopen zonder factuur van wilde zwanen aan onbekende handelaren geconstateerd voor de slacht. De staatssecretaris gaat nu zogenaamd uitzoeken hoe het kan dat zij deze informatie blijkbaar niet had en de kamer daardoor niet van de juiste informatie voorzag. Misschien kan zij net als ‘Bral- Ivo Opstelten’ een corrupte  VVD-ICT-er inhuren voor een paar mijloen ?  Deze laffe dieren mishandeling ‘s praktijken vinden al jaren ongestraft plaats en de ‘PvdA Hamburger Dijksma’ had nog nooit iets fouts, laat staan misdadigst geconstateerd, totdat EenVandaag de schokkende beelden van die laffe psychopaten Zwanendrifters liet zien. Waar zat die PvdA ‘Hamburger Dijksma’ al die tijd? In McDonald’s? Nee, wij hebben vernomen uit onze betrouwbare bronnen, dat zij haar meeste tijd inmiddels voldoet met stage lopen als toilet juffrouw bij de ‘Elite- Maffia-Familie Clinton’. Dijksma moet tenslotte ook rekening houden met haar toekomst na de komende verpletteren verkiezing ‘s nederlaag van de VVD-misdaadgroep met zijn ‘PvdA –Hoertjes’.

Waar er geen recht heerst voor de zwakke (dieren en mensen) geldt het Natuurrecht.
Tribunal CriminelWij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en onze ‘Street-Soldiers redactie’ hebben ons nog nooit actief ingezet voor eigenrichting promoten, maar nu gaan we er tegen aan. Als wij een Zwanendrifter aan treffen zullen wij hem net zo behandelen als zij/hij de Zwanen doen. Deze Psychopaten met het “Lieg en Bedrieg Kabinet”moeten per direct voor het Tribunal criminel extraordinaire worden gesleurd.