( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wat hebben ‘ISIS-Abattoir’ en Hillary Clinton gemeen?
Sharon Dijksma
Ze krijgen beide bloed-poen van Saoedi Arabië . Wat hebben de separatisten en Hillary Clinton gemeen? Ze zijn beide vrienden van Poetin. Die was de ‘Neonazi Telegraaf’ even ontgaan in zijn dr. Goebbels propaganda tegen Raspoetin Poetin. Maar belangrijker voor u om te weten, wat heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet gemeen met Saoedi Arabië en Poetin? Ook het Kabinet geeft net als Poeitin en Saoedi Arabië de Clinton Maffia-familie miljoenen. De Sopranos met alle respect ( één van de beste misdaad serie) zijn kleine Criminele Schlemielen in de marge vergeleken bij de Clintons en King Willem.

Revolving door ( Maffia politics) is de omkoop methode van de Elite. De Elite van Rusland, de USA en de EU boycotten elkaar niet.

Het geld is op is de Mantra van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Maar voor Hillary-medusa–Clinton Foundation is er opeens wel weer vijf miljoen euro. Degelijke ‘Witwas-Foundation ‘s’ worden in de USA misbruikt door de Elite om geen belasting hoeven te betalen  over hun miljarden inkomens. Bill Gates en Warren Buffet doen het  ook om maar een paar Biljoniar-Gangsters te noemen, die mede verantwoordelijk zijn dat zes miljoen kinderen per jaar sterven van de honger. De AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet nu even weer van niets als het gaat om deze immense Ultra-rijke en machtige Elite Maffia Familie’s.Laten we maar zeggen wie denkt deze Elite Maffia families te kunnen aanpakken als armlastige kruimel politici, die zit binnen no time in de bijstand of in  een TBS-kliniek of  in de gevangenis of verdwijnt gewoon van de aardbodem.

De Clinton Maffia- Foundation werkt samen met de PvdA Minister ‘VVD-Hoertje Sharon-Hamburger-Dijksma’ aan internationale ‘Graai-landbouwprojecten’. “Goed voor het bevorderen van voedselzekerheid Winst maken en een kans voor Nederlandse VVD bedrijven om nieuwe markten aan te boren en uit te buiten in Derde Wereld landen als Bangladesh “, aldus de bralde PvdA minister Sharon Dijksma’. In gewoon Nederlands betekent dat wij hebben vijf miljoen aan Hillary-medusa–Clinton overgemaakt om haar invloed te kopen. M.a.w. dat is nu omkopen met de wet in de hand. Dit is Hoge school corruptie en fraude waar de Dutch asociale rechercheurs van de Bijstand-politie Sicherheitsdienst totaal geen kaas van hebben gegeten. Maar ook al zouden zij deze corruptie en fraude door hebben ziet u ze al Minister Sharon Dijksma en Clinton arresteren ? Hoe het ook zij de corrupte ‘PvdA Hamburger Sahron’ hoopt stiekem dat zij na de komende verpletterde verkiezing’s nederlaag als toilet juffrouw bij de Clinton Foundation mag zitten, niet dan?

De Elite-Maffia Familie Clintons hebben een ‘Fred Teeven Witwas- Foundation’.

Zij runnen die Foundation als een echte Maffia familie, want aan het hoofd van de Foundation staat alleen vader, moeder en dochter Clinton. Ze lijken in dat verband alleen al op de Mugabe familie  of de Ducht Royal Shell familie van King Willem.

Dubieuze Maffia-bedrijven en Massa moordenaars Dictators en “Banana-Fraude-Nederland”.
The Times report, meanwhile, details how foreign contributions from people involved in a major uranium deal flowed into the Clinton Foundation’s coffers at the same time Hillary Clinton’s State Department was evaluating the deal. The completed pact ultimately resulted in the Russian atomic energy agency, Rosatom, becoming “one of the world’s largest uranium producers and brought [Vladimir] Putin closer to his goal of controlling much of the global uranium supply chain,” according to the paper. The narrative is a complicated one, but here’s a snippet that raises some of the biggest red flags:(-).

Balkenende begrijpt nu de Volkse onderwereld uitdrukking: Deze Bolide is een echte Kuttenvanger.
Sinds haar kandidatuur komt Hillary Clinton terecht  steeds meer onder vuur te liggen vanwege de Clinton Familie Maffia Foundation. Miljardair Bill Clinton met af en toen een sigaartje in de mond ‘Stagiaire-Kut’ staat er aan het hoofd, samen met Hillary en dochter Chelsea. Zij lijken wel de Dutch Koninklijke “Familie Jan Peter BalkenendeNooit Genoeg” Toen Hillary minister van Buitenlandse Zaken was, moest ze afstand nemen van de Foundation. Maar na haar ministerschap ging ze volop het fondsenwerfcircuit in. Tot vorige week, toen ze vanwege haar kandidatuur weer even afstand nam. Maar dat is voor de Amerikaanse kiezer niet voldoende. Want ondanks dat de Maffia Familie-Foundation formeel niets met de campagne te maken heeft, vinden veel Amerikanen en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir het op zijn zachts gezegd verdacht dat daar bloed-geld binnenkomt van dubieuze Elite Gangster bedrijven en buitenlandse mogendheden met aan het hoofd Massa Moordenaars Dictators.