( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In Griekenland nemen de valse geruchten toe dat minister van Financiën Yanis Jeroen DijsselbloemVaroufakis spoedig wordt vervangen( of vermoord?). Hij zou „elke geloofwaardigheid” hebben verloren sinds hij Angela Merkel ’s loopjongen Dijsselbloem terecht een arbeiders verrader noemde, schrijft het Propaganda- weekblad To Vima in opdracht van de corrupte Greek social-democratic party PASO.  Zeg maar de zusterpartij van de PvdA-Hoertjes van de VVD-Misdaadgroep. Ook de IMF-Misdaadgroep doet een duit in het ‘smeercampagne- zakje’.

Smeercampagne tegen Varoufaki van de Elite op volle toeren.

De 54-jarige bewindsman zou zich slecht hebben voorbereid op de bijeenkomst van ministers van Financiën voor de Ultra-Rijken van de eurozone, die de afgelopen dagen in de Letse (SS)- hoofdstad Riga werd gehouden. Het zou bovendien niet de eerste keer zijn dat de minister daardoor bij zijn corrupte collega’s zou zijn opgevallen (kuch). In Riga zou hij daardoor volledig geïsoleerd zijn geraakt liet de VVD EU ‘Neo- Nazi -Hans van Baalen’ weten. „Wij weten niet of de minister-president (Alexis Tsipras) hem zal ‘opofferen’ in de hoop het land te redden”, schrijft To Vima in zijn Propaganda artikel voor zijn ‘EU- Rovershoofdmannen’. In andere Griekse media maffia van de Internationale Corporate crime worden andere ministers van Financiën geciteerd die Varoufakis een amateur en een gokker noemen. Gelukkig beweren ze nog niet dat hij betrapt is met schandknapen, want dat kan hij zomaar VVD Burgemeester  of Minister van Justitie worden in “Banana-Fraude-Nederland”,niet dan?

Varoufakis reageerde zondag op Twitter op de berichtgeving. Daarin verwees hij naar een uitlating van de toenmalige Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt in 1936. „Zij zijn allen (zijn tegenstanders) eenstemmig in hun haat jegens mij en ik verwelkom hun haat.”