( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA en VVD : Vrije Marktwerking is Top. 3.8 Biljoen Foetsie in de lilianne-ploumenzakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.
Kleine verbetering van de veiligheid in de Derde Wereld slaven-kledingindustrie na de ramp ( = dood door schuld) met Rana Plaza in ‘Slaven-Staat-Bangladesh’ heeft tot 150.000 mensen hun honger baan gekost. Tot heden is er bovendien nog niet een schuldige aan die ‘Kleine Genocide’ veroordeelt.

Plofkippen in Bangladesh van de Westere Kleding-Maffia te duur.
Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerd rapport van de Duitse organisatie Transparency International Bangladesh. Door minimale veiligheidseisen en inspecties zijn in het land circa 220 fabrieken Slaven-Kampen gesloten Plofkippendoor de Westerse Kleding Maffia. Zij weigeren ook net als “Banana-Fraude-Nederland” Bed,Bad en Brood ( Video). Het is niet bekend hoeveel van die zwaar uitgebuite en vernederde Kleding slaven zich bij ISIS hebben gevoegd, om aldaar hun dagelijkse honger, vernedering en uitbuiting tegen de Westerse Kleding-Maffia om te zetten in wraak. In het kort: De mensen Plofkippen zijn zo wanhopig dat zij nog liever een duik nemen in de ‘Middellandse-doden-zee’ dan te blijven in Bangladesh.

‘Kleding- Maffia’ is misdadig en speelt dubbel spel. De PvdA Hysterica Ploumen en haar Boss Miljardair King Willem weten van niets.  De King was weer aan het rond scheuren.

Bij het instorten van Rana Plaza in 2013 kwamen meer dan 1100 arbeiders Plofkippen uit de Slaven kledingindustrie om het leven. Door de ramp kwamen de slechte arbeidsomstandigheden en misdadige veiligheidssituatie in de Slaven-fabrieken in de publiciteit. Mede onder druk van Westerse kledingketens en overheden moesten de omstandigheden worden verbeterd, maar de kledingketens wilde daar niet aan mee betalen. Veel fabrieken Slaven-Kampen konden de investeringen niet ophoesten, omdat de Kleding-Maffia gewoon te weinig betaalde en sloten de poorten. De Westerse Kleding-Maffia is nu weg getrokken naar andere Derde Wereld Slaven-Landen met zakelijkere bevriende Dictators van de Dutch VVD ‘Boef Halbe Zijlstra’ en gaat gewoon verder op oude voet in strijd met de mensen rechten net als in “Banana-Fraude-Nederland”. Hun bloed miljarden Winst kunnen zij Witwassen op de Amsterdamse VVD Zuidas of anders gewoon bij de VVD ‘Griezel Fred Teeven’. Immers ook de ‘Arbeiders Verrader Lodewijk Asscher’ sloot  recentelijk een slaven maatschappij in Nederland niet uit in de toekomst. En wie zal het zeggen Hans Spekmannemen de eerste Nederlanders binnenkort ook radeloos een duik in de Middellandse Zee. Naar ISIS zijn er al behoorlijk wat afgereisd n.b. mede op advies van “Uncle Tom” Aboutaleb en zijn VVD ‘Godfather Mark Rutte’. De ‘Showbizz-arbeider’ Hans Spekman, die sinds dat zijn Arbeiders verrader partij zo’n beetje is weggevaagd ten strijde trekt tegen het Groot Kapitaal” VVD-misdaadgroep liet ons weten nog nooit te hebben gehoord van Bangladesh en dat alles prima Bello in orde is met zijn Kleding en Champagne.