( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR. Waar is nu de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb met zijn Tokkie ‘Rot maarStanley BremerOp ‘slogan? 
Zit de”Uncle Tom” Aboutaleb  in een ‘VVD-Darkroom’ als beloning dat hij zijn corrupte reet dagelijks verkoopt aan het Groot Kapitaal? De SP in Rotterdam vindt het een „schande en crimineel ” dat de weggestuurde corrupte Mega Graai-directeur Stanley B. van het Wereldmuseum in die stad tot zijn pensioen krijgt doorbetaald van Aboutaleb en zijn idioten Leefbaar bende.Waarom is deze Boef Stanley B. nog niet vervolgd en kaalgeplukt door de FIOD? Waarom moet deze ras crimineel Stanley B. ook niet in één van de ‘Kapo Jetta Klijnsma’ gevreesde Werkkampen te Rotterdam dwangarbeid doen? Wat weet Stanley voor smerigheid van de VVD-Misdaadgroep en hun huis ‘Marokkaan’ Aboutaleb. Aboutaleb moet zich nu uitspreken tegen zijn corrupte Top-ambtenaren, maar zwijgt.

Struisvogelpolitiek der Criminal’s ; Plasterk, Klijnsma, Aboutaleb reageren op ‘Undercover in de Bijstand’

De SP zal dinsdag in een commissievergadering van de gemeenteraad eisen dat het salaris wordt stopgezet, kondigde ze zaterdag aan.
Directeur Stanley Bremer vertrekt na een vernietigend rapport over zijn misdadige reilen en zeilen bij het museum. de eveneens corrupte voorzitter Harry Kramer van de raad van blinde toezicht van het museum bralde vrijdag tegen NRC Handelsblad dat de Graai-directeur, die in juni 63 wordt, als adviseur en gastcurator klaploper van het museum krijgt doorbetaald. En dat laatste  is gewoon jatten met de wet in de hand. ‘Playboy Samsom’ weigerde het deze keer uit te leggen en verwees voor uitleg naar de Partijleider van VNL Bram M. het is inmiddels algemeen bekend in politiek dat Bram M. tegen een kleine vergoeding, wat ‘play money’ alles bralt wat u wilt.

Corrupte Raad van toezicht van het Wereldmuseum wordt zelf onder de loep genomen(kuch) in Rotterdam.
Bremers salaris  uitkering van bijna 150.000 euro per jaar wordt wel „ontdaan van toeters en bellen, zoals bonussen en extra emolumenten als callgirls, schandknapen en cocaïne”, aldus een schaamteloze en gewetenloze brallende Kramer. SP-raadslid Sun van Dijk: „Het is een grove schande dat het voeren van bewezen wan en misdaad beleid dus gewoon voor de ‘Raten in pak’ wordt beloond.” Deze zoveelste Graai-Boef Stanley B. is door ons uiteraard geplaatst op het “Elite-Gangster Billboard” met al die andere die Ratten in pak, die maar niet willen Oprotten uit “Banana-Fraude-Nederland”.