( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Grachtengordel Maffia en Media-Maffia werken innig samen in het Frank WilliamRob Hofjatten van subsidies van ‘Jan met de Pet’. Top 40 Fraude van de ‘Ik hou van Holland Maffia’.  
Grachtengordel en Media Maffia:“Wij houden van Holland en laat het Klootjesvolk maar bezig zijn met Boer zoekt hoer, haha”(video).  Veel kijk plezier met 3 miljoen (F)ushi subsidie Wendy van Dijk. Ushi & The Graai-Family incasseerde 700.000 euro subsidie en Ushi uw geld is foetsie’  Bij het bekend worden van de veroordeling van de grachtengordel Held Rob Hof ging er een siddering heen door de grachtengordel Maffia, die immers zijn levensstijl voor een groot deel al sinds mensenheugenis financiert met subsidies.

‘Pedo-Silvio Berlusconi‘: Rechters Italië en Nederland erger dan maffia.Ushi uw geld is foetsie.
Ook is heJohn de Mol en Silvio Berlusconit vonnis als een schok aangekomen bij het Filmfonds, dat in filmwereld bekend slaat als corrupt tot op het bot. Zo werd er schande gesproken dat het Filmfonds de prul film Ushi van Wendy en de
kliek van Maffia Boss John de Mol en ‘Koning Showbizz- uilnis Joop van de Ende’ n.b. schaamteloos het hoogste subsidie bedrag € 687.798 uitkeerde in het jaar 2013. Maar er is altijd nog meer fraude in “Banana-Fraude-Nederland”!

Gesubsidieerde Musical van ‘VVD-Relnicht Verlinde’ over Van Gogh op losse schroeven.
De met de Zilveren Nipkowschijf bekroonde documentairemaker Fraudeur Rob Hof is vanochtend door de rechtbank Rotterdam wegens fraude veroordeeld tot 150.000 euro boete. Zijn bedrijf moet 50.000 euro betalen. Hof en zijn bedrijf hebben volgens de rechtbank gefraudeerd met aanvragen voor Europese filmsubsidies. Medeverdachte Frank William, ex-directeur van de Nederlandse Moslim Omroep (NMO), kreeg de maximale taakstraf van 240 uur wegens het aannemen van steekpenningen van Rob Hof, valsheid in geschrifte en fraude met filmsubsidies. Beide ‘Ratten in pak Tuinbroek’ zijn dan ook geplaatst op het Elite-Gangster Billboard. De Europese Commissie heeft zich samen met het CoBO-fonds, een Nederlands filmfonds, als benadeelde partij gemeld in de rechtszaak tegen Hof. Zij willen de filmsubsidies terug. Het Filmfonds is extra verbolgen, omdat zij zelf altijd de subsidie stelen veelal in vereniging( art. 140 sr) met o.a. SBS, ‘Witwas- centrale Talpa’ en de algemene’ Media-Maffia Boss John de Mol’.

Eerste Strafproces: Omkoping is norm in de Showbizzvuilnis wereld van Endemol en het Filmfonds.
Hof zelf werd vrijgesproken van het omkopen van William omdat volgens de rechtbank niet bewezen is dat hij wist dat William de giften die hij van Hof kreeg, verzweeg voor zijn werkgever. De zaak-Hof is het eerste strafproces ooit over fraude en corruptie binnen de publieke omroep. Bij de besteding van miljoenen euro’s belastinggeld van onder meer NMO, een kleine publieke omroep, ging volgens de rechtbank veel mis. De verdediging had op alle punten vrijspraak gevraagd. Hof’s advocaat benadrukte dat de werkwijze van Hof gebruikelijk was in zijn branche en dat verklaart waarom de Kamer ruziet met NPO Boss Henk H. om duistere boekhouding van Graai-Paradijs.

Lagere Straffen voor de Grachtengordel- Maffia dan wat ‘Jan met de Pet’ krijgt.
De straffen zijn lager dan het Openbaar Ministerie (OM) vorige maand geëist had. Tegen Hof was 18 maanden cel (waarvan 6 voorwaardelijk) en tegen William 20 maanden cel (6 voorwaardelijk) geëist. De zoon en schoondochter van William hoorden vorige maand het OM respectievelijk 180 uur en 120 uur taakstraf vragen wegens hun aandeel in de fraude. De rechtbank gaat ook niet mee in die eisen. De schoondochter werd vrijgesproken omdat niet bewezen is dat zij wist dat de facturen die zij verstuurde vals waren. De schoonzoon werd wel schuldig bevonden aan het opstellen van vier valse facturen. Daarvoor kreeg hij drie dagen celstraf.

Tot Slot: Greetings from the Dutch underworld aan het Fimfonds. An interview with ex-gangster Steve Brown.(Video)