( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Maffia Mediatycoon John de Mol verkeert in paniek en geeft zichzelf deJohn de Mol prijs ‘Sjuul Paradijs-Telegraaf-prijs Nr 1′. Maar voor wat eigenlijk? 
Er heerst crisis in de bejaarde mannen NSB-ers Krantenwereld. Hun lezers worden seniel of sterven gewoon uit. Nu verkeert bijvoorbeeld de grachtengordel NRC ook al tijden in een zware crisis. Met de bejaarde lezers van Het Parool gaat het niet veel beter. En nu ook de Telegraaf: Sjuul Paradijs gaat gedwongen naar Utopia.

Witwasser en Katvanger Frank B. van ‘Maffia Boss John de Mol’ zet Sjuul Paradijs een mes op de keel.
Maffiaboss John de Mol staat op het punt van faillissement en was recentelijk zelfs gedwongen zijn ‘Witwas-centrale-Talpa’ te verkopen. En kennelijk moet nu zelfs de redactie van de Telegraaf daar ook voor bloeden.

Failliete Nazigraaf: nu Hetze tegen de politie. (Bron Revolutionair online)

Er zou grote onrust heersen bij de Telegraaf ‘Media-Neo-Nazi-Groep’ vanwege de internetplannen van aandeelhouder ‘Elite-Gangster Frank Botman’. Helaas is dat 70 jaar te laat na de Tweede Wereld Oorlog. Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs zou zich hevig verzetten tegen de pluk de redactie kaal plannen en het feit dat hij gedeporteerd wordt naar Utopia, alwaar hij dagelijks naakt moet douchen voor straf en de Kijkcijfers . ‘Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs verzet zich en wordt waarschijnlijk ontslagen en gaat John van den Heuvel Fred Teevenwaarschijnlijk verder in het ook al op sterven na dood zijnde Utopia’, dat schrijft Quote op haar site. Waar is nu de Telegraaf misdaad-journalist ‘Politie scribent John van den Heuvel’? Waarom geeft hij nu geen commentaar over de misdaden van de Mol en Botman als misdaad-deskundige van het RTL ‘Riool-Boulevard’? U raadt het al dat mag niet van Maffia Boss John de Mol, die ook 20 procent aandelen heeft in het Riool van de ‘Valse VVD nicht Albert Verlinden’. Weet het Klootjesvolk veel ! Ook De Telegraaf zelf publiceerde een artikel over de crisis bij het moederbedrijf dat faillissement nabij is, maar heeft het verhaal inmiddels gedwongen door de Frank Botman offline gehaald. Volgens Quote wil grootaandeelhouder  ‘Elite-Gangster Botman’ een deel van de internetactiviteiten van TMG, waaronder de websites GeenStijl, Jaap.nl en Speurders.nl, in een nieuwe Witwas-BV onder te brengen. In die nieuwe BV wil Botman vervolgens zelf een meerderheid verwerven. Lange tijd zou er binnen het Neo-Nazi propaganda bedrijf veel tegenstand tegen het plan zijn geweest, maar volgens Quote is dat aan het veranderen: ‘Een corrupte bron laat aan Quote weten dat de positie van Sjuul Paradijs hachelijk is, ook omdat zijn tot nu toe onvoorwaardelijke steun op de redactie afbrokkelt. De katern-cheffen Judassen willen hun eigen eilandjes bewaken en uitbouwen is de lezing.’ Sjuul Paradijs heeft nog niets gezegd over de mogelijke crisis, ook aandeelhouder Botman heeft niet gereageerd. Beide beroepen zich op hun zwijgrecht .