( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De twee reactionaire Ultra domoren van VNL Van Klaveren en Bontes laten Mediaoverleg Willem en Bramzich van alles wijs maken en in de maling nemen door ex Mr. Bramela.
Van Klaveren zo trots als een aap:” Met Bram halen wij als eerste partij in Nederland een man van onbesproken gedrag binnen”. En wie zal het zeggen zit daar nog een kern van waarheid in ook in “Banana-Fraude-Nederland”. Bram heeft bijv. Louis Bontes beloofd dat zodra hij partijleider is hij er voor gaat zorgen dat hij Admiraal(Video) wordt. Louis zong spontaan van blijdschap Het Wilhelmus. Bram veinsde nog mee te zingen, maar kon de tekst van Het Wilhelmus nog niet helemaal als Joodse jongen van ons Mokkum. Wel salueerde Bram stram tijdens het Wilhelmus geblèr tot groot genoegen van Bontes. Die kale VNL-er Van Klaveren mocht een rondje mee rijden in Bram zijn geleasede Ferrari en die kreeg van geluk zowaar twee haren op zijn kale pan. Mr. Barmela schijnt wel al direct een paar duizend euro van de ‘Kas’ van VNL te hebben ‘geleend’. Allemaal echte rechtse Jongens van  de Stavast politiek, niet dan? Ze hebben o.a. niet door dat Bramela achter de vrijlating stond van Folkert van der Graaf. Als de ‘ Kale’ oer Hollandse Knokploeg Leden van VNL dat door krijgen kan het voor Bram nog weleens heet worden onder zijn bordeel sluipers.

Banana-Fraude-Nederland” krijgt er weer eens sieraad van partij leider bij Mr Bramela himself. Het is niet bekend of Bramela ook zijn adviseuses  dure -P.C. Hooft-Biefstuk-Hoeren’ mee neemt naar de partij. Als hij dat gaat doen is het te hopen dat de VNL een rijk gevulde partij kas heeft, want die sex-gein heeft Bram schermafbeelding-2012-10-30-om-09-05-36zijn nek gekost volgens de FIOD. Bovendien wat zou dat voor gevolgen hebben voor die gewone Oer- Hollandse VNL -ers  uit de provincie  in de broek?  De voor het leven geschorste advocaat Bram Moszkowicz aka “Mr Bramela” zou een prima leider van de politieke partij VNL kunnen zijn. Hij is jaren lang maffia-maatje geweest met Willem Holleeder en ‘Bagger Peter R. de Vries’ en heeft dus goede ervaringen met de misdaad. Hij heeft met name bewezen voor Holleeder alles te willen zeggen, zolang er maar betaald wordt. Het is niet bekend of Bramela ook kaal gaat voor de partij, maar dat zou zeer gewaardeerd worden.

Aangifte wegens diefstal tegen Bram Moszkowicz Abject en infaam.
Daarnaast is hij ook media deskundige, want hij heeft veel ervaring in het Riool van RTL4 Boulevard. Ook op het gebied van de belasting is hij een zere sluwe rot door twee miljoen belasting schuld op te bouwen. Toegegeven, Bram heeft bij deze laatste formidabele prestatie wel een steekje laten vallen door zich door de FIOD te laten pakken en nu op het punt staat om persoonlijk failliet te gaan. Als Bram onze partij leider is hoeft hij zich bij faillissement geen zorgen te maken over Bed, Bad en Brood. VNL-Tweede Kamerlid Joram van Klaveren bralde dat zondag in Buitenhof met een verdachte bobbel in zijn broek

De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”.
Op het Graai-Binnenhof gaan al langer geruchten dat VNL, de partij van de oud-PVV-Kamerleden Van Klaveren en Louis Bontes, Moszkowicz naar voren wil schuiven als lijsttrekker voor de volgende Tweede Kamerverkiezingen. De Telegraaf toonde afgelopen week een foto van Van Klaveren en Moszkowicz samen op een terras. Die foto had Bramela stiekem verkocht aan de Telegraaf voor wat play money. Van Klaveren wilde in Buitenhof niet bevestigen dat VNL Moszkowicz dinsdag zal presenteren als toekomstig lijsttrekker, maar bralde wel dat hij denkt dat Moszkowicz „een prima leider zou kunnen zijn”. De VNL-leider moet de inhoudelijke uitgangspunten van de partij onderschrijven en welbespraakt  “Illegaal” kunnen zeggen, aldus Van Klaveren net als ik en Bontes. Hij kondigde aan dat de lijsttrekker een „zeer aansprekende figuur” zal zijn, die het klassiek-liberale gedachtegoed van de idiote en domoren van de VNL goed zal weten te verkondigen. Hij moet wel een pure Nederlander zijn. Van Klaveren is het kennelijk ontgaan dat Bramela Joods is. Wij vrezen het ergste voor die twee idioten Van Kalveren en Bontes nu zij Bramela het Paard van Troje binnen halen. Het zou ons niet verbazen als de twee idioten binnen no time volledig zijn kaal geplukt.

Komende dinsdag is het op één dag na precies twee jaar geleden dat Moszkowicz door het Hof van Discipline definitief uit de advocatuur werd gezet. Sindsdien mag hij dat vak niet meer uitoefenen. Moszkowicz liet eerder dit jaar doorschemeren dat hij zijn carrière mogelijk in de graai politiek gaat vervolgen. Het maakt hem niet uit of dat ter rechterzijde  of ter linkerzijde zou zijn. De PvdA-Hoertjes leek hem ook wel wat, nu hun Leider Diederik Samsom op zijn laaste playboy benen loopt.

Moszkowicz (54) was jarenlang één van de bekendste louche strafpleiters van het “Zwarte Tuig in Toga”. Hij stond onder meer de huidige Surinaamse president Desi Bouterse, Willem Holleeder en PVV-leider Geert Wilders bij. In april 2013 werd hij van het tableau geschrapt omdat hij zich niet aan de regels voor de advocatuur had gehouden. Hij had het vertrouwen van cliënten beschaamd en nam grote geldbedragen contant aan zonder dat te melden.

En zo dendert de corruptie trein in Banana Fraude Nederland ongestort verwoestend verder.