( Van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA ‘Bejaarde Graaier Martin van Rijn’ kent geen schaamte en gevoel voor de Martin van RijnLegale zwakkere en bejaarden.
Geen Bad, Bed en Brood (Video) voor Legale hulpbehoevende die recht hebben op PGB. De VVD-misdaadgroep beschouwd Van Rijn als een van hun beste handlangers in het “Lieg en bedrieg Kabinet”. Mark Rutte: “Onze Martin is een echte VVD-er in hart en nieren. Hij laat zelfs zijn eigen bejaarde moeder nog sterven in de pis, kan het nog Liberaler Crimineler? “ Duizenden Legale hulpbehoevenden zijn in problemen gekomen door het nieuwe persoonsgebonden budget (pgb) maar waarschuwingen dat dit zou gebeuren, heeft de PvdA staatssecretaris  ‘Bejaarde Melker Martin van Rijn’ (Volksgezondheid voor de Rijken ) in de wind geslagen. Net zo als Van Rijn de waarschuwingen in de wind heeft geslagen dat zijn hoog bejaarde demente moeder dagelijks met pis langs de benen zat in het VVD Bejaarde Uitmelkoord van de bikkelharde en corrupte VVD Barones Heleen Dupuis. Samson heeft alweer ongevraagd huilend laten weten keihard te zullen gaan werken en het allemaal uit te leggen.

Playboy Samsom legt het huilend uit.

SVB medewerkers eisen net als de corrupte Burgemeesters een gratis zelf ‘Onno Hoes-verdediging’ cursus.
Dat meldt het AD zaterdag op basis van eigen onderzoek. De belangrijkste uitvoerder, de Sociale Verzekeringsbank (SVB), waarschuwde Van Rijn vlak voor de invoering van het nieuwe onmenselijke stelsel dat ‘de haalbaarheid risicovol was geworden’. Volgens hem kon het systeem toch per 1 januari worden ingevoerd omdat is voorzien in zogenoemde terugvalscenario’s, waarbij zorgovereenkomsten voorlopig worden goedgekeurd. Zorggelden worden dan zonder controle aan cliënten overgemaakt met toetsing achteraf.

VVD-Gangsterin Edith Schippers’ en haar NZA handlangers Graaier’s Theo Langejan en Eitel Homan in de probleempjes. Crisis kabinet nekslag voor ‘PvdA-Graaiers’. Ziekenfonds werd Graai-Fonds.
„Op verzoek van de Tweede Kamer zal een onafhankelijke probleemanalyse worden uitgevoerd”(kuch), aldus bralde de schaamteloze en gewetenloze Van Rijn in de krant. Naar de extra kosten die zijn ontstaan door de ‘graai maar raak chaos’ wordt volgens hem op dit moment gekeken. Vorige week bleek uit onderzoek van de Nederlandse corrupte Zorgautoriteit (NZa) dat de helft van de mensen die een persoonsgebonden budget ontvangen, de regeling niet begrijpt. Daardoor maken ze fouten in hun administratie. Van de mensen met een pgb die in 2013 en de eerste helft van 2014 zijn gecontroleerd, gebruikte de helft het zorggeld onjuist. Bij de SVB zou het verloop onder het personeel groot zijn omdat wanhopige boze en gefrustreerde zorgbehoevenden hun terechte woede koelen op de onder betaalde en niet corrupte lagere medewerkers en hen soms zelfs met de dood bedreigen, waardoor die ook weer hulp behoeven, maar uiteraard ook niet krijgen in “Banana-Fraude-Nederland”.