( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR Lieg en Bedrieg Kabinet: Eerlijk Delen, Meer Winst voor Minder onderwijs. Arbeiders kinderen niet gewenst.

Graai-uitkering onderwijs Bestuur-Gangsters boven €200.000,- Gemeenschapsgeld.
Sinds het groot Kapitaal volledig vrij spel heeft in “Banana-Fraude-Nederland” is de UvA  verworden tot een Winstcentrum van de VVD Vastgoed- Maffia, Bankiers-Gangsters en een handjevol loopjongens van hun de PvdA Graaier’s als de Voorzitter van de UvA Louise Gunning. Wij berichtte al eerdere over deze misdadige praktijken. Vandaag werd het Maagdenhuis met harde hand door de politie hulptroepen van de Heersende Klasse ontruimd. Waar was nu de ‘Showbizz-arbeider Hans Spekman’, die bralt tegen het groot Kapitaal te willen strijden? Onze Star Amsterdam-Noir-reporter en oude student van de UvA ing Steve Brown was erbij voor u. Hij herkende nog steeds gelijk de onopvallenden aanwezige ‘stillen’ ( politie in burger) aan hun Bata schoenen. Wanneer verdient de lagere politie nu eens genoeg om andere schoenen te kopen

Bas van HoutBrown is de enig (UvA) student in de wereld, die wegens een schriftelijke ‘anonieme’ Bommelding van het ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ niet meer aan de UvA mocht studeren. Brown moest zijn laatste tentamen Recht bij de bewaking doen aan de Plantagelaan. Ondanks dat Bart Middelburg nadien in het Parool publiceerde dat die ‘anonieme’ brief  klip en klaar van de hand van Bas van Hout was en Brown aangifte had gedaan heeft bepaalde corrupte Amsterdamse politie en Justitie hun informant Bas van Hout nooit vervolgd voor die valse Bommelding op Brown.