( van onze Algemene Bestuur-gansgter redactie)

Idzerd LautenbachAMSTERDAM-NOIR -CDA-wethouder Bestuur-Gangster van de Gelderse Gemeente Buren stapt op wegens het vervalsen van officiële documenten. Volgens het college van burgemeester en wethouders heeft Idzerd Lautenbach eigenhandig een collegevoorstel gewijzigd en de handtekening van een ambtenaar vervalst. Dat is de zoveelste Bestuur-Gangster in “Banana-fraude-Nederland”, die betrapt is op een misdaad. En dan te bedenken dat dit slecht het Topje van de ijsberg is (Nederland fraudeland, is een publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam (VU) )

Sybrand Buma wil Hitlerjugend terug in “Banana-Fraude-Nederland”(Video).
Sybrand BumaWaar is nu de grote Christelijk Leider Buma met zijn gebral van heropvoeden in Hitler Jugend kampen voor ontspoorde arbieders jeugd? Geen piep horen wij nu van deze Christelijke Graai- Komediant.
Het loopt storm op het Elite-Gangster Billboard.
Volgens De Gelderlander draait het om een project van de kerk in het plaatsje Zoelmond. CDA’er Lautenbach steunde het plan voor een nieuwe gemeenschapsruimte, maar vond daarvoor geen steun in het college. Volgens burgemeester Jan de Boer is het voorstel uiteindelijk met een vervalste handtekening alsnog in het college gebracht. ‘Het heeft geleid tot een vertrouwensbreuk. Dat hebben we de wethouder gezegd, waarna hij zijn ontslag heeft ingediend en direct het Luxe Wachtgeld is ingedoken’, aldus de burgemeester. De gemeente doet vandaag aangifte tegen Lautenbach en daarna stopt de VVD Justitie van Jonkheer  ‘Bonk-Heer ‘Fraudeur-Steur die in de doofpot bij al die andere betrapte Bestuur-Gangters. Op 14 april 2015 vergadert de gemeenteraad over zijn ontslagbrief. Voorlopig neemt wethouder Henk de Ronde zijn graai-taken waar. Hoe het ook zij wij hebben deze fijne CDA Heer geplaatst op het inmiddels uitpuilende “Elite-Gangster Billboard” van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.