( van onze Liegende VVD klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ABN AMRO Misdaadbank van de VVD ‘Top Drag Queen zalm_scheringa_254337eGerrit Zalm’ en zijn loopjongen Dijsselbloem hebben niet genoeg inzicht in Graai-nevenfuncties en criminele privébelangen van de eigen commissarissen. Ook heeft de Misdaadbank de regeling die het risico van belangenverstrengeling tegen moet gaan, voor zich uitgeschoven, hetgeen feitelijk strafbaar is omdat het hier gaat om een Staatsbank van de Ultra Kapitalist en ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Dat blijkt uit een brief van De Nederlandsche Bank (DNB). Nou, dat is niets nieuws onder de Corrupte zon in Nederland. Zo liep de VVD ‘Top Drag Queen Zalm’ al straffeloos te graaien en te frauderen bij de Boeren klompen Maffia DSB Bank van ‘Godfather Dirk Scheringa. De ‘Queen Zalm’ lachte zich helemaal slap om het leegroofde DSB Klootjesvolk. Zalm. Ha,ha ha,ha, de idioten blijven toch wel op ons stemmen ha,ha.

De Corrupte en gewetenloze leden van de ABN-AMRO Raad van Commissarissen zijn:
ABN AMRO
Peter Wakkie,Marjan Oudeman,Steven ten Have,Bert MeerstadtAnnemieke Roobeek,Rik van Slingelandt, Olga Zoutendijk en Hans de Haan,
Dat zooitje Top- VVD-ers is per direct met zijn alle als ‘ABN AMRO Crime Group N.V.’ op het “Elite-Gangster Billboard” gesmakt, ha,ha,ha,ha.

Oppositie wil hoorzitting over Graaicultuur in Nederland, maar niet van King Willem. 

Er deed zich nog een bizar incidentje voor toen de Staats-NOS ook Jetta Klijnsma om commentaar vroeg. Zij bralde laat de Bankiers een moestuintje beginnen dan komt alles weer goed in Nederland. Daarna werd zij razend snel afgevoerd in een dwangbuis. De NOS Jetta Klijnsmaheeft dit incidentje niet uitgezonden, aangezien de Graai-Top van de NOS vreesde dan ook in een moestuintje te eindigen. ABN AMRO heeft ook de invoering van een toereikende regeling tegen het risico van belangenverstrengeling bij onder meer haar eigen topbankiers voor zich uitgeschoven, schrijft het FD. Volgens de krant heeft DNB hierover vorige maand een brief gestuurd aan ABN AMRO-bestuursvoorzitter Gerrit Zalm.

‘In de loop van dit jaar zoals als het ons Graaiers uit komt’.
De Misdaadbank zou, volgens de krant, pas in de loop van dit jaar hopen te kunnen voldoen aan de eisen die DNB stelt om criminele handel met voorkennis of vermenging van privébelangen en de belangen van de bank te voorkomen. Eerder bleek al dat DNB kritiek heeft op het bankbrede anti-corruptiebeleid. Dat zou onvoldoende zijn en dat is logisch wat zonder corruptie vaart niemand wel in de VVD ‘Dictators graaien en naaien en vermoord de arme wereld’, niet dan?. Of de kritiekpunten van DNB inmiddels verholpen zijn, is onduidelijk. ABN AMRO noemt de kritiek in een reactie aan het FD, ’deels achterhaald’. Jeroen Diisselbloem heeft al laten weten dat hij het allemaal kan uitleggen en dat u vooral op hem en de PvdA-Hoertjes van de VVD-Misdaadgroep en Topbankier-Gangsters moet gaan stemmen bij de komende landelijk verkiezingen .

Jeroen Dijsselbloem legt het uit: Dubai-fraude en Mega-loonsverhoging.
Een eerdere onthulling over mega criminele malversaties van ABN AMRO bankiers in Dubai, ging na veel rumoer als een nachtkaars uit. Minister Dijsselbloem bralde daarover Jeroen Dijsselbloemdat die misdaad-zaak geen invloed zou hebben op de beursgang. De loonsverhoging van een ton voor zes leden van de raad van bestuur, gooide afgelopen week echter alsnog roet in het eten. Het bracht de criminele ABN AMRO-top er afgelopen weekend toe om, onder grote publieke en politieke druk, alsnog af te zien van het graai-geld, dat strikt genomen geen loonsverhoging was maar een compensatie sluwe ontduiking voor verboden bonussen. De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ had dat al uitgelegd tot tevredenheid van de PvdA Top simpele ‘Showbizz -arbeider Hans Spekman’ en sluwe oversekste ‘Playboy Diederik Samsom’.