( van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” maakte afgelopen week angstige 230px-Cruikshank_-_The_Radical's_Armsuurtjes door voor de Volkswoede tegen minachting, die de Top-Graaiers van de ABN AMRO Misdaadbank voor het Volk hadden ten toon gespreid met hun extra ‘Graai-tonnetje’. Voor  de gemiddelde eerlijke ‘Jan met de Pet’ een kapitaal dat hij in zijn hele leven niet bij elkaar ziet. Het Volk kon toen verrekken….. en kan dat vandaag nog steeds!

Paniek aan het Graai-Hof.
Corrupt Royale bronnen rond King Willem hebben ons laten weten dat hij zijn koffers al had laten pakken door zijn Hofnar Rutte net zoals zijn grootmoeder Juliana, die met kilo’s gejatte goud van het Nederlandse Volk in 1940 het hazenpad koos naar Engeland. Op het laatste moment, de King en zijn uitvreters-crew, Kabinet was al op weg naar een onderzeeboot bestemming Griekenland kon hij weer terug naar zijn Paleizen en zijn geliefde Pooier-Audi-8.

Crisis? Voor wie dan? Niet Voor King Willem en zijn Graaiers-Gilde.

Alleen al de laatste dagen vliegen de honderden miljoenen en miljarden bonussen  ons om de oren in deze tijd van ‘Jan met de Pet’ crisis. En nu weer de volgende: De verkoop van de Duitse dochter E-Plus heeft KPN-topman ‘Zakkenvuller Eelco Blok’ een aardige beloning opgeleverd. Als waardering voor zijn ‘Kul-prestatie’ in het ‘zeer complexe en tijdrovende
Kees de Jagerproces van de verkoop, kuch’ heeft Blok €425.000 uitbetaald gekregen. Toen de Graaicrisis revolutie tijdelijk kon worden bezworen op zondag door de Top- Graaier’s van de ABN AMRO een pers bericht te laten verspreiden dat zij voor deze keer de 100,000,- eurootjes niet zouden jatten van het Volk. Na de terechte Volkswoede over de ‘Mega-Graai- loonsverhoging’ voor de criminele top van de VVD-Fraudeur ‘Drag Queen Gerit Zalm’ bij ABN AMRO Misdaadgroep maken de vakbonden vandaag een vuist tegen de riante op het misdadige af zijnde bonus die KPN-topman Top-gangster Eelco Blok binnen één jaar ontving jatte, terwijl het lagere personeel bij het telecomconcern zwaar gebukt ging onder bezuinigingen. De KPN lijkt het “Lieg en Bedrieg Kabinet” wel, die er voor zorg dat de Elite zich ongegeneerd met graaien en naaien verrijkt, terwijl de massa constant wordt wijs gemaakt dat het geld op is en dat er bezuinigd moet worden op bijv. gehandicapten, bejaardne en werklozen. In een gezamenlijke verklaring van de KPN-vakbonden FNV, CNV, VHP, de Unie en Qlix wordt een oproep gedaan aan Blok om af te zien van zijn ’reguliere’ bonus die verdubbelde naar €500.000 en de beloning van €425.000 voor de verkoop van dochterbedrijf E-plus Tegelijkertijd wijzen zij er op dat sinds het aantreden van Blok in 2011 in een paar jaar tijd meer dan 7000 medewerkers naar huis werden gestuurd vanwege bezuinigingen.

Aan de vooravond van de komende onderhandelingen met KPN waar de huidige cao per 1 april afloopt roepen de vakbonden op om meer te investeren in het bedrijf en het personeel tegemoet te komen. “KPN is een prachtig en innovatief bedrijf. Daar blijft niks van over als de directie blijft vasthouden aan krimpen en banen schrappen en zichzelf daarvoor ook nog eens uitbundig beloont. Wij willen dat er nu echt een gedegen langetermijnvisie komt, met meer waardering en zekerheid voor alle medewerkers, “stelt Joost van Herpen namens de KPN-vakbonden.