free paco now

( door ing Steve Brown)

Schermafbeelding 2015-03-27 om 15.08.03AMSTERDAM-NOIR- Gisterenavond was de schokkende documentaire “Give Up Tomorrow”te zien. Er keken slechts 32000 mensen na. De rest zat nog het “Monster Holleeder”angstig op de bank thuis na te herkauwen. Wie van de ‘SBS-Tokkie’s’ wil echt weten wie de Monsters zijn die hun centjes afpakken? Geen één. Wat kan hun de misdaden van de ‘Elite-Monsters’ tegen De Paco’s  en de mensheid schelen? Die misdaden zijn gewoon te gecompliceerd en worden niet sensationeel en spraakmakend uitgezonden.

Paco Larrañaga Case Summary.
The Philippines has no jury system, so Paco’s fate rested in the hands of the judge in the case, Martin Ocampo, who made the defense team’s work difficult, even jailing them for protesting his decision to throw out expert testimony questioning the identification of Marijoy Chiong’s body. When Paco’s fellow students and instructors took the stand to verify his alibi, the judge cut short their testimony, declaring that there were “too many” witnesses. Paco was never allowed to take the stand.

Poetin is een Heilige vergeleken bij de ‘President-Gangster Aquino’ van de Filipijnen.
Nu was ik in de jaren ’90 van de vorige eeuw met een heuse Indonesische drs. in het pak, die extreme goed conected was met o.a. de Indonesische en Phillepijnse Elite in het ‘Gangsta’s Paradise Filipijnen’. ( de drs. zat later 10 jaar in de gevangenis in Japan) Ook was er een beroemde beruchte oude Steve-Brown-in-Gangsta's-Paradise wereldwijde corruptiebekende Amsterdamse penoze gabber van mij mee die over de twee meter is. Hij heeft zijn roem vergaard op het Ouderkerksplein (Coffeeshop) op de Wallen. Wij waren vier weken in Manila en Mindanao  ( Top-weed black purpel). Wij waren daar voor zeg maar geestverruimende  Happy Family ontwikkeling’s werk. Onze zaken partner  daar was in hoofdzaak generaal Aquino de broer van de toenmalig ‘President-Gangsterin Corazon Aquino. De andere Filipijnse zaken partners waren tot mijn stomme verbazing allemaal Top-Militairen, Top-politie , Top-Politici en Top-diplomaten ( lees:” Drugsbaron in Spijkerboek”en“Steve Brown in Gangsta’s Paradise”). Bijzonder was dat ik constateerde dat alle drie de beroepsgroepen drie dingen gemeen hadden en dat was dat ze allemaal (elite) familie van elkaar zijn en dol waren op cocaïne en heel veel poen. Nu is broer Benigno Aquino III  de ‘Maffia-President’.

Bert Koenders: De Filipijnen zijn gewaardeerde handelspartners.
Nu zag ik gisteren dus de documentaire  “Give Up Tomorrow” op Nederland 2 en oude herinneringen kwamen weer op bij mij. De documentaire schetste een onthutsend en schokkend beeld dat ik maar al te goed kende van mijn reizen in de ‘Derde’ Wereld landen. Maar deze keer ging het niet over de Gangster die straffeloos hun zakken mogen vullen, maar over de slachtoffers van dat systeem.

De Filipijnse Presidenten  komen allemaal uit de door de CIA gerespecteerde ‘Elite- Maffia-Familie'( lijkt Nederland wel).
Joe Biden Ahmed AboutalebDe  beelden van” Give Uo Tomorrow’ zijn  zo schokkend en aangrijpend dat het mij verbaasd dat er vandaag geen vragen worden gesteld in de Tweede Kamer. Waarom wordt er nu geen boycot geëist tegen de Filipijnen, zoals tegen Rusland ? Waarom worden die betreffende criminele politici, politie, militairen,rechters en officieren van justitie  en de President van de Filipijnen  niet op de lijst gezet van personen die de EU en de USA niet meer in mogen. Waarom worden hun bloed miljarden bank te goeden op o.a de (VVD)- Zuidas niet bevroren en in beslag genomen zoals bij Rusland. Wel het antwoord is dat de Filipijnse Elite netjes in de pas loop wat de USA Elite Maffia Families a La Joe Biden  van hun eist en dan mag en kan opeens alles.

Change.org: Sign Petition Free Paco

Facebook: Free Paco

Twitter: Free Paco Now