(van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

Peter VerhaarAMSTERDAM-NOIR- Peter V. minacht het Volk in nood en beledigd Brown en rent daarna naar Politie.Gisteren publiceerde wij een artikeltje: “Graai-Top’ ABN AMRO krijgt ton meer salaris van ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’.” Daarop reageerde ‘Zakkenvuller Peter Verhaar’ met de volgde denigrerende zuig en beledigende Tweet aan het adres van Volksnieuws en ing Steve Brown. Verhaar: “ik ben VOOR en ga ergens anders zielig doen.” (zie noot)

Street Soldiers redactie op zoek naar rennende Peter Verhaar.
you hit me we hit youVerhaar heeft daarmee niet alleen Steve Brown tot op het bot beledigd en uitgedaagd, maar ook onze speciale afdeling de Street Soldiers redactie. Zoals onze lezers wel weten is dat de redactie die zich bezig houdt met de alom door de Fred Teeven geprezen ‘Peter R. de Vries overval interview methode’. Zij zijn dan ook naarstig op zoek naar Peter Verhaar voor een ‘Volks-interviewtje’. Nou, is deze Peter anders dan ‘Lafbek Peter R. de Vries’ nogal makkelijk te lokaliseren, want hij pocht dagelijks te rennen bij en in het Olympisch stadion te Amsterdam-Noir. Nou we gaan o.a zien hoe hard hij kan rennen voor onze verborgen camera. Dolle pret met die Fat Peter.

Maar wie is Peter Verhaar?
Hij behoor tot de financiële terroristen waar Max Keiser de doodstraf voor wil. Tot zijn twitter hadden wij nog nooit gehoord van die ‘Kruimel Bankier-Gangster Peter Verhaar‘, terwijl na even google-len wij ontdekten dat hij kennelijk in een bepaalt verrot segment van de maatschappij markant een BN-status heeft. Zo geeft hij wekelijks zijn ‘dr. Goebbels-gebral’ op BNR. BNR zit toevallig ook nog net in onze buurt!  Ook is de ‘VVD-imbeciel Peter’ een goede ranzige bekende van Geenstijl. Deze ‘Kruimel Bankier-Gangster’ was ooit de mede oprichter van de ‘Witwas-Alex Beleggersbank’, die veelzeggend zijn hoofdkwartier had in het meeste corrupte rovernest Marbella van Spanje. Ironisch is dat Brown met zijn hele familie ook in die buurt ooit een jaar heeft gewoond, maar dat terzijde.

Is Peter Verhaar ook afperst door Holleeder of moest hij witwassen ,zoals zijn ‘gabber in crime’ Dirk Paarlberg.
Peter Verhaar zijn gepoch al dan niet dronken of stoned kent geen grenzen. Zo krabbelt hij op zijn blok een goede vriend te zijn van de tot vijf jaar veroordeelde Jan-Dirk Paarlberg en hem regelmatig te hebben bezocht in Saint-Tropez : ” Ik bezocht overigens Paarlberg in juli in Saint-Tropez als journalist en bekende. ( daar heeft Brown ook acht maanden gewoond met zijn familie: Lees Drugsbaron in Spijkerbroek) Het OM heeft namelijk nooit kunnen aantonen dat Paarlberg en Holleeder elkaar ‘zakelijk of privé’ kennen of dat er afspraken zijn gemaakt om geld bij Endstra af te persen dat vervolgens door Paarlberg moest worden witgewassen. Het OM heeft dus nooit kunnen aantonen dat die contacten er zijn geweest en er is ook nooit enig bewijs geleverd voor geldstromen tussen Paarlberg en Holleeder. Ik ben de afgelopen acht jaar contact met Jan-Dirk Paarlberg blijven houden. Niet omdat ik vind dat ik het voor hem moet opnemen, maar omdat ik het een aardige en fatsoenlijke man vind”, aldus de schaamteloze Peter Verhaar’.

Tribunal criminel extraordinaire heeft vonnis gewezen in de zaak Peter Verhaar: “Plata o Plomo.”
230px-Cruikshank_-_The_Radical's_ArmsDe VVD-Rat en Bankier-Gangster lafbek Peter Verhaar is het voorbeeld van verval en verrotting van de ‘Neofascistische Kapitalistische maatschappij.’ Op vrijdagmiddag is hij kennelijk zo als gebruikelijk in de Bankier-Gangsters kringen al vroeg aangeschoten en lichtelijk stoned van de cocaïne. Dan wordt hij een Twitter-Held van de VVD-misdaadgroep, al dan niet in aanwezigheid van een Volkse call girl of schandknaap. Die kosten namelijk net zo veel als een flesjes Meursault Dom perignon. Grote liederlijke lol op kosten van het door hem uitgezogen Klootjesvolk. Zijn vrouwtje Gold-digger doet dan een oogje dicht op vrijdag en gaat shoppen in de P.C hoofdstraat. Peter steekt dan de draak met de 2.5 miljoen mensen,  die dankzij hem en zijn gabbers het ‘VVD–Gajes’ onder de armoedegrens moeten overleven. Daarnaast, grote lol beledigd hij iedereen, die zijn mening niet deelt. Hij noemt de mensen die niet zijn liederlijke ‘Snake in Suits’ mening delen zielig. Nu weet die imebeciel kennelijk niet dat er ook kringen zijn alwaar beledigingen zeer serieus genomen worden. Die kringen heten de “Killing Field of Amsterdam” en daar zou deze aangeschoten dronken volle coke snuiver Peter met een dergelijk attitude nog geen seconde heel blijven.

Zelfs zijn kennelijke corrupte ‘VVD- Justitie en politie’  vrienden zouden hem in die spraakmakende en spannende avontuurlijke kringen niet kunnen redden. Daar loopt men namelijk dagelijks met een pistool op zak. En worden flesje Meursault net zo makkelijk gedronken als in je reet gestouwd of in je gezicht kapot geslagen. Vraag dat maar aan je VVD vriend de ‘Griezel Fred Teeven’ heer Peter!

Peter Verhaar moet zich verantwoorden voor het Tribunal criminel extraordinaireSnakes in Suits: When Psychopaths als Peter Verhaar Go to Work.
De extreem egoïstische  ‘Snake in Suits Peter Verhaar ‘heeft totaal niets meer te maken met fatsoenlijk menselijk gevoel voor andere die het al jaren extreem zwaar hebben. Daarnaast is hij ook nog een walgelijke VVD narcist, die pronkt op vrijdag middag een flesje  Meursault te gaan zuipen. Wat een Kapitalistisch Fascistisch gevoelloos zwijn. Hij zou ieder vrijdag middag met zijn flesje Meursault bont en blauw moeten worden geslagen door het Nederlandse Volk voor een Voedselbank.

De Lafbek gaat aangifte doen tegen ‘Volks-Gangster ing Steve Brown’.
Afijn, deze eerste klas dronken Twitter VVD held aandelen-narcist denkt dus iedereen straffeloos te kunnen beledigen en daarna als een eerste klas VVD lafbek naar zijn corrupte vrienden bij de politie te rennen om daar te gaan huilen. Nou, hij komt maar op met zijn huil aangifte. We zien hem maar al te graag bij de rechtbank!  Wij zullen in naam van die 2.5 miljoen mensen onder de armoede grens moeten overleven gehakt van hem maken ter zitting

100.000,- euro Volksboete voor Peter Verhaar.

Met zijn beledigingen en uitdagingen aan het adres van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en Steve Brown heeft het Tribunal criminel extraordinaire Peter Verhaar bij verstek veroordeeld tot een boete ( standaard tarief voor deze Maffiose types in het pak) van 100.000,- euro die hij kan doneren aan een Voedselbank of een aantal Homeless gezinnen in nood. Die boete kan worden omgezet in een taakstraf van 10.000 uur uit te voeren als bediende in een dak en thuislozen opvangcentrum of bij de Voedselbank. Een ieder die met dit VVD heerschap Peter Verhaar optrekt is mede schadeplichtig aan zijn wan en misdadig gedrag!  Wij houden zijn aandelen en zakelijk uitzuig projecten met zijn gabbers in crime vanaf nu extreem scherp in de gaten. Ook gaan wij op zoek naar zijn cocaïne dealer(s) en de Pooier(s) die zijn Volkse hoeren levert.

Tot slot beste VVD ‘Zwijn Peter Verhaar’: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown. En tot gauw VVD-Rat! 

Noot: Het Liederlijke en laffe  mail verkeer van Verhaar jegens Brown.

Twitter Peter Vrhaar 2 Twitter Peter Verhaar 1