( van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIRVVD ere lid Cees Helman overweegt  ook in de Tweede kamer te gaan Fred Teeven blauw oogzitten als VVD-lid melden betrouwbare bronnen aan ons. Hij weet nog niet of hij zich zal aansluiten bij de ex VVD-er ‘Fraudeur Johan Houwers ‘ of bij zijn oude ‘gabber in crime’ Fred Teeven. Beide VVD Heren hebben bewezen goed te zijn in witwassen en liegen laat Cees ons weten. Het is een moeilijke keuze voor mij. Al heeft Fred een streepjes voor op Johan als vrouwen mishandelaar, aldus Cees. De VVD-Misdaadgroep is net officieel de grootse politieke misdaadpartij van “Banana-Fraude-Nederland” geworden of wie meldt zich aan als nieuw Tweede Kamerlid? Juist ja, de grootste leugenaar en Drugs geld witwasser van Nederland de ‘Griezel Fred Teeven’. De   PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ heeft inmiddels blindelings Fred welkom geheten als steunpilaar van het Lieg en Bedrieg en Drugs-witwas Kabinet.

Tweede Kamer voorbeeld voor ex dictators.
Het is een publiek geheim waar de Staats-NOS over moet zwijgen op straffe van opheffing middels stop zetting van de subsidie dat de ex Afrikaanse dictators en Massamoordenaars, die luxe-asiel hebben gekregen in Parijs stage lopen bij de Tweede kamer om te leren wat zij fout hebben gedaan. Zij zijn bovendien alle grote bewonderaars van de VVD-Misdaadgroep.

Drugswitwasser Teeven in actie als VVD-Leugenaar bij Humberto Tan.

Samsom:” Wij zullen nog harder moeten liegen om onze partijleden en die paar stemmers die wij nog over hebben uit te leggen dat het goed is voor de arbeiders dat een Drugswitwasser en leugenaar, die keihard de arbeiders heeft vervolgd goed is voor de arbeiders. Nee, ik ben niet aan de LSD op dit moment.” Stem bij de volgde verkiezingen a.u.b. op ons besloot hij zijn commentaar huilend op smekende toon.

Ard van der Steur een oude bekende van Amsterdam-Noir wordt de nieuwe liegende VVD Volksonderdrukker. (zie noot)
Ex-staatssecretaris Drugs -Witwasser en Leugenaar zonder een gezond geheugen Fred Teeven
Ard van der Steurkeert terug in de ‘Tweede Misdaad- Kamer’ voor de VVD-misdaadgroep. Hij neemt de graai en lieg-zetel in die Ard van der Steur verlaat om minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie te worden. Corrupte betrouwbare bronnen hebben dat donderdagavond bevestigd. “Ik wil werken liegen voor mijn geld en kan niet thuis zitten. Mijn vrouw zou gek van mijn gelieg worden en voordat ik het weet geef ik haar weer een paar klappen voor de kop,” bralt hij tegen RTL en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De 56-jarige VVD crimineel Teeven trad vorige week maandag af als staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie. Hij stapte samen met minister ‘Bral-Ivo Opstelten’ op, die de Tweede Kamer verkeerd had geïnformeerd ( net woord voor liegen) over een miljoenen Witwas-deal die Teeven vijftien jaar geleden als corrupte officier van justitie sloot met zijn VVD-gabbertje drugscrimineel heer Cees Helman. Komt Cees Helman nu wel of niet ook in de Tweede Kamer?  Voordat Teeven staatssecretaris werd, was hij al eens Tweede Kamerlid voor de VVD-misdaadgroep. Eerder was hij Kamerlid en fractievoorzitter van Leefbaar Nederland. Ook was hij een extreme corrupte en liegende officier van justitie. Als crimefighter Volksonderdrukker streed hij samen met o.a. zijn twee loopjongens Peter R. de Vries en John van de Heuvel  tegen de zware georganiseerde criminaliteit ‘Volkse Kruimel Criminaliteit’ en heeft hij nog nooit een echte Elite-Gangster of VVD-misdaad bendelid voor de rechter gebracht.

Ook is hij altijd met een grote boog heen gelopen om de Elite’ VVD- OM Joris Demmink pedo kliek’.  Zo was hij betrokken bij louche zaakjes tegen onder anderen Volkse Criminele Schlemielen als Mink Kok en De Hakkelaar. De ‘Griezel Teeven’ waste  4,7 miljoen euro samen met drugshandelaar Cees Helman wit en dat leidde vorige week tot zijn vertrek als dief in de nacht als staatssecretaris, zodat hij daarover geen verantwoording hoefde af te leggen aan de ‘Tweede-Misdaad-Kamer’ en nu aan zijn andere ‘gabber in crime’ Ard van der Steur die nieuwe VVD leugenaar op Justitie.

noot:

Ard van der Steur