( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD-Boeven beperken Verlies over de rug van hun PvdA-hoertjes. ‘Showbizz- Vuilnis Mark rutte Aka Sterf maararbeider Hans Spekman’ huilt  het uit bij de NOS. De VVD-Misdaadgroep is nu officieel de grootste politieke misdaadgroep in Nederland. Gisteren kozen alle ‘blanke’ Ratten in pak en aanverwante corrupte Graai-lieden als Frans Weekers op hun misdaad bende. Hun opkomst was 110 procent. 53 procent heeft geen vertrouwen meer in de ‘Banana–Fraude-Politiek’ en bleef thuis.

Zwarte dag voor de democratie en de Rule of Law.
De werkloze arbeiders en kaal geplukte bejaarden bleven plat geslagen massaal thuis, al dan niet met de ‘Martin Hans  van Baalen liedvan Rijn- pis’ langs hun verlamde benen. Premier en VVD-leider ‘Godfather Mark Rutte’ aka “Sterf Maar” heeft een „goeie verwachting” dat het kabinet van VVD en zijn PvdA-hoertjes de rit uitzit in de gevangenis. En dus kan door regeren roven en plunderen van de arme en zieken tot de volgende Tweede Kamerverkiezingen. ‘Lady Boy Rutte’: “u ziet het nu zelf, het maakt helemaal niets uit dat de ene na de andere Top-VVD-er betrapt is op fraude, witwassen, liegen en zelfs een heus oridnair wiethok. Onze Rat stemmers kan het helemaal niks schelen als wij maar de arme hun centen afpakken, ha,ha,ha,” . Dat bralde hij met een hees en hoog piep stemmetje alsof hij net een banaan in zijn reet had gehad in de nacht van woensdag op donderdag in een televisiedebat bij zijn ‘Staats-NOS’ met andere politiek leiders over de voorlopige uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen. Grote afwezige gisteren  op de VVD-party waren de ‘Declaratie-Koning Mark Verheijen’, Jos van Rey, de Liederlijke VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ ( zat in een Dark- room), de Gangsterin De Kruif” ( zit al in net uit de gevangenis) en de twee liegende VVD Crimefighters Volksonderdrukkers ‘Bral Ivo Opstelten ( zit in een TBS-inrichting) en ‘Griezel Fred Teeven’ ( is ondergedoken en wordt zwaar bewaakt).  Wel moest gisteren zoals gebruikelijk bij VVD party’s Hans van Baalen weer eens met zachte hand stilletjes worden verwijderd, want die liep weer in zijn vreugde roes dronken zijn Victorie Nazi-lied “Horst Wessel” te brullen. De NOS was zo beleefd omdat niet uit te zenden.

‘Playboy Diederik Samson’ “ Ik ga alleen weg in mijn kist. “ PvdA huilt met Samsom en Timmermans waar het eens heeft gelachen.

Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” van VVD en zijn PvdA-hoertjes verliest zetels in de Eerste Kamer en kan ook met de steun van de bevriende oppositie ‘Ali Baba- partijen’ D66, ChristenUnie en SGP niet meer op een meerderheid in de Senaat rekenen. Dat betekent volgens de leugenaar Rutte dat het kabinet de komende tijd zal zoeken naar alle „ Duivelse constructieve krachten”. Het hele land is versnipperd ( 47 procent ?), maar moetDiederik Samsom en Saar van Bueren wel bestuurbaar worden gehouden voor onze ‘Graai en Naai’ bendeleden. „Daar ga ik hard aan werken”, bralde Rutte. ‘Playboy Diederik Samsom,’ die opnieuw een mega verlies moest incasseren, bralde dat hij de PvdA blijft leiden met huilen en het verraden van de arbeiders. Het verlies is volgens hem pijnlijk, maar hij wil nu nog niet het wachtgeld in. Hij wees erop dat de asociaaldemocraten en Neo- facistische criminele liberalen twee jaar geleden in heel moeilijke omstandigheden aan de Overval-klus op ‘Jan met de Pet’ zijn begonnen, waarbij ze maatregelen misdaden moesten nemen  plegen die niet populair zijn bij ‘Jan met de Pet’. „We namen verantwoordelijkheid voor vier jaren roven en plunderen van ‘Jan met de Pet’ . Dat blijven we doen. Ik heb al genoeg opgeofferd door mijn ‘Call girl Saar van Bueren’ naar Brussel te laten sturen , aldus een huilende Samsom.

‘Lieg en Bedreig Kabinet afgestraft’. Armoede Noorden stijgt explosief dankzij het ‘VVD & PvdA Ali-Baba akkoord’.
SP-leider Emile Roemer zei dat het kabinet woensdag duidelijk is „afgestraft”. De bevriende ‘Ali Baba-partijen’ D66, ChristenUnie en SGP, die alle winst boekten, zijn volgens hem beloond omdat ze dingen voor elkaar hebben gekregen die hun achterban kan waarderen. Voor ‘Lady Boy Rutte’ heeft het nu prioriteit om te werken aan een herziening van het belastingstelsel met een forse lastenverlichting voor zijn echte Bazen de Ultra-rijken . Bij de verandering van het belastingstelsel kan het kabinet samenwerken met de drie constructieve  ‘Ali Baba- partijen’, maar zal het ook breder draagvlak zoeken bij de Bankier-Gangsters.

Sybrand Buma wil Hitlerjugend terug in “Banana-Fraude-Nederland en wordt daarvoor beloond door de ‘Christelijke’ stemmers. 
CDA-leider Sybrand Buma zei dat hij niet samen met het kabinet „in een bootje gaat varen”. Wel beloofde hij Alexander pechtoldconstructief naar voorstellen te zullen kijken en de arbeiders jongeren te gaan her opvoeden in de Hitlerjugend en „constructieve oppositie” te zullen voeren. D66-leider ‘Kasteelheer Alexander Pechtold’ herhaalde dat het criminele kabinet ook bereid moet zijn om te snijden in de eigen graai-overheidsuitgaven. En dat Mark Rutte niet meer 1.5 miljoen en 50,000,- euro gemeenschapsgeld cadeau geeft aan bevriende VVD-misdaad bendeleden. Het was weer een zwarte dag voor de democratie en de Rule of Law in Nederland.

De Victorie begint in Groningen voor ‘Jan met de Pet’.
Toch gloort er een klein beetje hoop aan de horizon voor de 2,5 miljoen mensen, die dankzij het “Lieg en Bedrieg Kabinet” onder de armoedegrens moeten overleven, want sinds gisteren is de SP de grootste partij in Groningen. Kennelijk heeft onze oproep samen met de Dokwerker in Groningen gescoord: “Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!”