( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video) –“De echte Drugsbazen staan boven elke wet”. Wij berichtten reeds eerder over de CIA Steve-Brown-in-Gangsta's-Paradise wereldwijde corruptiespook miljarden die in de zakken van Drugs en War Lords verdwijnen: “Spookmiljoenen van CIA naar kantoor Warlord Karzai”. Dat is voor ons  stok oud nieuws, maar voor de’ Staats-NOS’ en het “Lieg en Bedrieg Kabinet” nog steeds een  onbekend feit. Ook de PvdA en OM-Amsterdam can’t handle the Volks-truth. De Afghaanse War en Drugslords hebben in 2010 5 miljoen dollar losgeld betaald voor de vrijlating van Abdul Khaliq Farahi, een door Al Qaida ontvoerde Afghaanse ‘Drugslord- diplomaat’. Ze hebben daarvoor 1 miljoen dollar gebruikt dat de Amerikaanse inlichtingendienst en zwart geld centrale de CIA overmaakte aan het presidentiële paleis in Kabul. Niks nieuws voor Steve Brown die in de jaren ’80 van de vorige eeuw 10 weken in Afghanistan,  ‘Gangsta’s Paradise’ en Pesjawar Pakistan was bij de Pathane, die toen nog Moedjahedien heette en tegen de Russen vochten. Nu heten zij de Taliban en vechten ze tegen de USA en de EU. Het kan verkeren, niet dan?

Brown constateerde daar tot zijn verbijstering dat zijn Afghaanse contacten o.a. persoonlijke vrienden waren met de Amerikaanse Ambassadeur van Pesjawar, Pakistan. En flink zaken deden ( 1000 kg heroïne ( 160 miljoen dollar) naar de USA voor financiering van de ‘strijd’ tegen de Russen) met de ambassadeur CIA-agent.

Waarom grijpt de Nederlandse ‘Lego-politie’ van Mark Rutte in Afghanistan niet in?(Video)
Steve  in AfghanistanBrown zijn Afghaanse ‘Ontwikkeling ’s werkers’ vrienden hadden zelfs in hun paleizen heuse Amerikaanse Sting raketten en een eigen politie macht van 2000 man om o.a. de drugs te bewaken en over de grens te smokkelen naar Pakistan. Tja, de CIA stond er bij en keek er naar. En wie zal het zeggen heeft hun ‘politie’ wel stage gelopen bij Mark Rutte zijn Lego politie, toen die in Afghanistan was. De CIA heeft zich helemaal slap gelachen om zoveel domheid van de Nederlandse politie in Afghanistan. De Ambassadeur was menigmaal eregast in één van hun paleizen.  Zo  was Brown ook een keer  uitgenogd voor een ‘lunchje’  voor 2000 gasten ( Lees: “Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek”) met de Ambassadeur .Hij is niet gegaan, want dat leek hem te link met zo een moordende Ambassadeur  CIA-agent. Brown had zich volledig aanpast aan de locale kledingsdracht met Klasowlwa en een grote plak zwarte hash om vooral niet op te vallen voor de CIA , toen hij in Afghanistan was als Nederlandse ‘Welzijns- ontwikkelings werker’ van de Amsterdamse “The Happy Family”:

stevebrownpakistanSteve in Hasjfabriek AfghanistanSteve voor Paleis Drugslord Afghanistan
Dat meldt The New York Times gisteren op gezag van Afghaanse functionarissen gangsters . De overige 4 miljoen was van andere landen afkomstig. De Amerikanen wisten waarschijnlijk niet dat het CIA-fonds werd gebruikt voor het betalen van losgeld (kuch). De VS zijn tegen het betalen van losgeld aan terroristen( weer kuch), omdat het kan worden gebruikt voor het plegen van aanslagen. Abdul Khaliq Farahi was de Afghaanse ‘Consul Joe Biden Ahmed Aboutaleb-Drugs-smokkelaar’ en dealer in Peshawar, Pakistan, toen hij in 2008 werd ontvoerd en overgeleverd aan Al Qaida. Hij werd twee jaar later, na betaling van het losgeld, vrijgelaten. Voor Wetsere gijzelaars wordt geen losgeld betaald en die mogen dus worden afgeslacht door het” ISIS- Abattoir”. Misschien komt dat de CIA van de ‘USA- Elite’ van types als de ‘Maffia familie Joe Biden‘ wel goed uit? Al Qaida-leider Atiyah Abd al-Rahman schreef in een brief aan Osama Bin Laden dat zij ‘door God geprezen’ waren met het losgeld. Hij stelde voor het geld te gebruiken voor onder meer wapens. Bin Laden vreesde dat de VS hen in de val wilde lokken, maar dat bleek niet het geval of toch wel?

Onvoldoende toezicht gaat al terug tot Vietnam oorlog en Iran-Contra affaire.
Vergeet niet in dit verband dat de elite van de USA ten tijde van de Vietnam oorlog en de Vuile Oorlog in Iran-Contra affaire onder bezielde leiding van o.a. ‘Heroïne en Cocaïne Cowboy Reagan’ tot zijn nek in de Mega-Drugshandel zat. Volgens de krant hebben de VS onvoldoende toezicht op en slechte controle over de eigen zwarte geldstromen naar hun gangster- stromannen en moordende dictators rond de wereld. Van de honderden miljarden dollars die de VS pompen in het Midden-Oosten en de Oekraïne zouden hoe dan ook delen van het geld in handen van de ‘vijand’ komen, zoals het “ISIS-Abbatoir” en de ‘Neo- Nazi bendes’ in de Oekraïne.

In Oekraïne werkt Europa samen en/of voor Maffia-oligarchen en fascisten en de CIA.
Op de miljarden die (zwart) nu naar Maffiaboss PresidentCIA-agent Petro Poroshenko‘ gaan is ook weer totaal geen zicht. Dat noemt men ‘Wodka en hoeren’ geld. Het is ons niet bekend of de EU VVD ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ daar ook stiekem van mee mag snoepen. De algemeen bekende extreem corrupte en moorddadige Afghaanse overheid overlegde niet direct met al-Qaeda over vrijlating, maar deed dat via een militante Drugs-groep die goede banden onderhield met de ‘Al-Qaeda Heroïne en terreurbeweging’. Zouden die wellicht ook voor de CIA werken zonder het te weten? Wie het weet mag het zeggen.

CIA is één van de grootse zwart geld stromen in de Wereld. PvdA-Gangster-kopstuk Harry van den Bergh smokkelde al jaren geleden zwarte poen voor de CIA.
Obama Rutte
Het CIA-geld werd elke maand in contanten naar het presidentiële paleis gebracht. ‘Adviseur-witwassers‘ van toenmalig president War en Drugslord Hamid Karzai noemden het ‘spookgeld’ dat corruptie in de hand werkt. Mogelijk wilde de CIA invloed, drugs en moorden kopen bij Karzai. Hoeveel Dutch politici en journalisten op de CIA ‘Play en Pay-list’ staan is ons niet bekend, maar dat het er veel zijn is een feit van algemene bekendheid. Waarom denkt u dat al dat Haagse politieke gajes onder leiding van Mark Rutte staan te dringen als Obama weer eens een boycot eist tegen Raspoetin Poetin dat ze bijna over elkaar heen struikelen om hem zijn zin te geven. En kranten als de Telegraaf de voorpagina’s vullen met hysterische ‘Oorlosg-oproepen’ tot boycot van Rusland alsof wij weer terug zijn in ’40-’45. Het is ronduit een schandaal en feitelijk een misdaad tegen de menselijkheid dat er niet eens wat van al die honderden (zwarte) miljarden die jaar in jaar uit naar allerlei War en Drugslords Dictators gaan niet worden besteed aan de dak en thuislozen in de USA en de EU.  Nee, dan is het geld opeens weer op en moet er weer worden bezuinigd roept dat politieke Gajes in de USA en hun Haagse loopjongens in het “Lieg en bedrieg Kabinet “.

Tot Slot: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.