( van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Weer ‘VVD-Boefje’ betrapt op ‘Mark Verheijen-Declaratie-Fraude’ Stephan Satijn(Video).
De ‘VVD-Graaiers’ doen niet aan fietsen of lopen. Dat is voor het Klootjesvolk dat op ons stemt laat de VVD-Misdaadgroep ons weten. Deze fijne VVD ‘Taxi maar- raak-heer’ Stephan Satijn is dan ook onmiddellijk door Mark Rutte gevraagd of hij de nieuwe VVD Minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie wil worden in het “Lieg en bedrieg Kabinet”. Aan deze heer kleeft geen smetjes op zijn blazoen, zoals bij de rest van de politieke Graaier en Naaier ‘Ratten in pak’, aldus Rutte.

‘Playboy Diederik Samson’ heeft deze VVD-Taxi-man al goed gekeurd voor de post van Minister van Justitie. Mark rutte Aka Sterf maarSamsom:” Deze man heeft zijn sporen al verdient met Eerlijk delen met de taxi”. Toen wij hem er op wezen dat deze VVD heer Stephan Satijn een hele jaar bijstanduitkering van één familie alleen aan taxiritten opmaakt per jaar wuifde hij dat luchtig van de corrupte hand. Mark Rutte reageerde weer met zijn standaard uitdrukking in dit soort ‘Banana-Fraude- VVD’ zaken. Rutte: “Al mijn VVD- bendeleden zijn onschuldig  en stem op mij voor een geweldig “Sterf maar arm Nederland”.

De corrupte Venlose VVD-wethouder Stephan Satijn heeft in 2014 voor ruim 9200 euro aan taxiritten op kosten van de gemeente ‘Jan met de Pet’ gemaakt. Het grootste deel van die ritten was binnen de gemeente naar sexhuizen en kroegen en hockeyvelden. Volgens de gemeenteregels in Venlo komen die ritten niet aanmerking voor vergoeding. Dat meldt Limburg1 (L1) vandaag op basis van eigen onderzoek. Volgens de gemeente Venlo waren de declaraties van Satijn gerechtvaardigd graaien en niet te vergelijken met die andere VVD ‘Declaratie- Koning Mark Verheijen’. De toch enigszins corpulente Satijn staat er bovendien om bekend dat hij samen met de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ een waar schrik bewind te voeren tegen de werkloze arbeiders in Venlo. Hij schijnt ze ook rijdend vanuit zijn taxi op straat uit te schelden voor vieze ‘Marokkaanse'(Video)  Steuntrekkers. Maar ook dat is volgens de gemeente Venlo gerechtvaardigd.

Gemeente Venlo: Satijn te corpulent om te lopen.
De afgelopen drie jaar declareerde Satijn voor 7 duizend tot 10 duizend euro per jaar aan taxiritten. In 2014 maakte hij 185 keer gebruik van een taxi, na controle bleken daarvan 48 ritten privé te zijn, meldt L1. De gemeente Venlo meldt in een persverklaring dat het gebruikelijk is dat dit achteraf wordt beoordeeld en dat Satijn te corpulent is om te fietsen of te lopen. Satijn liegt dat hij de privéritjes naar sexhuizen en hockeyvelden en vijf sterren restaurants achteraf uit eigen zak heeft terugbetaald. De overige 137 ritten die hij afgelopen jaar maakte, kwamen op rekening van de gemeente, het gaat volgens L1 om ritten van bij elkaar ruim 9.200 euro. 108 keer ging het om ritten binnen de eigen gemeente , die ook gemakkelijk lopend hadden kunnen worden afgelegd. Uit de gemeenteverordening van Venlo blijkt dat deze kosten niet vergoed: ‘De graai-wethouder ontvangt een vergoeding voor reis- en verblijfskosten die hij maakt in verband met reizen buiten de gemeente Venlo naar zijn huis.’

‘Declaraties gerechtvaardigd graaien van een corpulente VVD-man’.
De gemeente Venlo zegt in een persverklaring dat de afweging voor reisvorm wordt gemaakt door het corrupte ambtelijk apparaat: ‘Graai-Wethouders’ zijn veel onderweg voor de gemeente Venlo, de ene wethouder meer dan de andere. Dat is inherent aan de inhoud van de portefeuilles.’ Tegenover L1 zei een woordvoerder van de gemeente dat Satijn de kosten moest maken vanwege zijn rol als locoburgemeester en zijn portefeuille Economische ‘Graai -maar -raak Zaken’. En dat hij gewoon te corpulent is om zich anders te verplaatsen dan met een taxi. Hoe het ook zij  Stephan Satijn is met de taxi  en al binnen gescheurd op het “Elite-Gangster-Billboard”.