( van onze Liegende VVD Klasse Juiste redactie)

Bram DirkxAMSTERDAM-NOIR- De groei van geschaakte bendeleden van de VVD-Misdaadgroep is niet bij te houden in “Banana-Fraude-Nederland”. Imbeciel, Leugenaar, Corrupt, Witwasser of Rat in pak? Stem dan VVD. Binnen de VVD-Misdaadgroep geldt als het om liegen en fraude gaat jong geleerd oud gedaan.

Feest van VVD-Heer is pijn in de gat van arbeidersjongeren.
Onno-Schandknapen-Hoes’ heeft ons ongevraagd laten weten dat hij nooit zijn Schandknapen betrekt uit de JOVD. Hij geeft de voorkeur aan armlastige en dus goedkopere arbeidersjongens, die uit nood hun gat moeten verkopen. Ook Onno’s grote ‘Leer’-Meesters Joris Demmink en ‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ hebben dezelfde zeg maar ‘Lidl–schandknapen’ in de aanbieding voorkeur.

De tel is niet meer bij te houden van frauderende en liegende VVD-ers. Waar is Mark Rutte nu met zijn “Sterf Maar” beleid voor die ‘VVD-boeven’ zonder baard?
Opnieuw is een VVD-Boefje betrapt op ‘Mark Verheijen- declaratiegedrag’. Deze keer is jonge heer Bram Dirkx, gemeenteraadslid in het Limburgse Venray. Hij heeft als goed VVD-er in zijn tijd als landelijk voorzitter van de JOVD gefraudeerd met declaraties: Jong geleerd oud gedaan! Dat melden meerdere bronnen binnen de jongerenorganisatie van de VVD aan Quote en aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Een Jonge VVD-Heer met pijn in de neus is ‘Fraude-pijn’ voor een ander.
De jonge VVD heer Dirkx legde in 2012 zijn Graai- functie neer en loopt nu stage bij de ‘ABN-AMRO Gerrit ZalmMisdaadbank’ van zijn VVD’ Ome’ ‘Drag-Queen Gerit Zalm’ ( die lust ook wel een paar arbeidersjongens). Naar eigen zeggen wegens ‘gezondheidsklachten aan zijn neus’, maar betrokkenen zeggen dat hij onder druk afstand deed van zijn Graai-functie, omdat hij zwaar aan de cocaïne zat. Hij was vorige jaar zelfs door de VVD ‘Captain Ed Nijpels’ van de ‘VVD-Gay boot’ tijdens de ‘Canal-parade’ te Amsterdam van de boot gezet wegens te openlijk snuiven in zijn leren Speedo. Uit documenten die in het bezit zijn van Quote en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir wordt duidelijk dat de toen 20-jarige Dirkx bedragen tussen de €500 en €600 per maand declareerde, terwijl de declaraties van zijn collega’s tussen de €100 en €200 per maand lagen. (Die laatste VVD heertjes moeten nog een hoop leren). Wat op zich toch ook aardige bedragen zijn, waar hele familie’s in de bijstand alleen maar van kunnen dromen als zij dat hadden voor een hele maand om eten te kunnen kopen voor hun kinderen. Hoe het ook zij, Dirkx is weliswaar nog een klein jong ‘VVD- boefje’, maar hij krijgt toch van ons een mooi plekje op het ‘Elite-Gangster-Billboard’ waar hij dan wel tussen zijn grote voorbeelden hangt.

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!