( van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD-misdaadgroep’ staat op instorten: Miljoenen beslag op landgoed VVD ‘Boef Johan HouwersJohan Houwers’. 
Mark Rutte: “Al mijn ( Gay)- VVD-boeven zijn onschuldig, vraag het maar aan mijn PvdA ‘Playboy Diederik Samsom, die keurt ze huilend blind goed.” Kies uw favoriete VVD’er in opspraak. ‘Ladyboy Mark Rutte’: “Allemaal onschuldig en geen leugenaars!”  Het criminele liegende ex-VVD-Kamerlid Johan Houwers maakt kans op een ‘VVD Lieg- Kamerzetel’. De Kiesraad heeft hem aangewezen als opvolger van VDD ‘Declaratie-Koning Mark Verheijen’, die onlangs opstapte omdat hij betrapt was op Liegen en Fraude.

Waarom zit Johan Houwers nog niet in de gevangenis? Vraag het aan de ‘eerlijke’ VVD Heren Opstelten en Teeven. 
Villa Johan HouwersDe VVD ‘Boef Houwers’ stapte medio 2013 op als Lieg en Bedrieg VVD Kamerlid, omdat hij in opspraak was geraakt met liegen in een onderzoek naar onjuist verstrekte inkomensgegevens bij het afsluiten van een ‘Witwas-hypotheek’. De VVD ‘Boef Houwers’ was niet opspraak gekomen, omdat hij niet correct was gekleed. Hij liep er altijd bij als een First Class Rat in pak. Daarnaast stond hij altijd vooraan om de radeloze, hongerde bijstandgerechtigde samen met de VVD ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’ zo snel als mogelijk naar hun graf te helpen. Met hun PvdA loopjongen ‘Kapo Jetta Klijnsma’ als uitvoerder van die helse VVD-misdadige uitbuit -plannen. Tja, die Houwers is een echte gewetenloze liegende VVD-man van de bovenste plank.

VVD’er Johan Houwers vlucht met wachtgeld uit de Tweede Kamer na betrapt te zijn op VVD-Gangster praktijken.
Na een benoeming door de Kiesraad onderzoekt de Kamer zelf of de uitverkorene wel voldoet(kuch). De  corrupte en liegende kandidaat zelf mag er ook nog vier weken over nadenken in het Wachtgeld. Houwers bralde dinsdagavond tegen het ANP dat hij op dit moment geen commentaar geeft en in alle rust geniet van zijn Wachtgelden. Hij wil niet zeggen of hij in de Kamer zou willen terugkeren en evenmin wat het hypotheekonderzoek heeft opgeleverd, want dan zou hij  gelijk weer betrapt worden op leugens.