( van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie.)

AMSTERDAM-NOIR- Imbeciel, Leugenaar, Corrupt, Witwasser of Rat in pak? Stem dan VVD.ivo opstelten fred teeven
De VVD-misdaadgroep staat in de eerste plaats voor gelieg van Opstelten, gejat van Verheijen, Witwassen van Fred Teeven, wiethok van De Kruif en het ‘Nazi Horst Wessel’ lied van Hans van Baalen. In nog geen twee weken zijn de drie Top-VVD’ers,respectievelijk ‘Bral Ivo Opstelten’, ‘Griezel Fred Teeven’ en de ‘Declaratie Koning Mark Verheijen ‘het Wachtgeld in gevlucht. De drie Top VVD -bendeleden hebben zich schuldig gemaakt aan Liegen, Witwassen en Fraude. Genoeg misdaden voor elke burger om voor een lange tijd achter de tralies te verdwijnen, maar niet het criminele VVD drietal. De VVD crimefighters Liegende Volksonderdrukkers Ivo en Fred zijn gisteren gevlucht als een stel dieven in nacht, voordat zij vandaag antwoord hadden moeten gegeven op de 110 vragen van de Tweede Kamer over hun criminele praktijken in de zaak Cees Helman. Nu even geen ‘VVD-crimefighters’ maar twee ordinaire laffe crimineeltjes, die zich op last van hun advocaat de Top VVD-er en Pedo vriend Jorris Demmink op hun zwijgrecht beroepen tegen over de Tweede Kamer.

Ladyboy Mark Rutte’: Wat leven wij toch in een geweldig ‘Banana-Faude-Nederland’.

In welk fatsoenlijk land ter wereld is de hele Politieke verantwoordelijke Bestuurders Top van Justitie corrupt tot op het bot? Zo’n land zult u zelfs niet vinden in de beruchte Banana-repulieken.  U vindt het in de EU. Het is het geweldige land van Mark Rutte en zijn PvdA-hoertjes. Hun grote leider in ‘VVD-crime’ Mark Rutte regeerde geschokt en huilend dat hij en zijn partij misdaadbende drie steunpilaren ‘gabbers in crime’ Opstelten, Mark Verheijen en Teeven heeft verloren. Nu even geen “Sterf Maar” van Mark Rutte voor dat louche liegende drietal, want dat (on)-recht is alleen maar voorbehouden aan de kansarme verwarde’ Baard jongens en meisjes’.

John van den Heuvel en Peter R. de Vries zijn gisteren in huilen uitgebarsten: ‘Wie beschermd ons nu nog’?

Uiteraard was gisteren avond de ‘politie scribent John van den Heuvel’ bij de ‘Zwarte Piet’ Humberto Tan van ‘Maffia boss John de Mol’ om zijn jaren lange ‘Justitie-boss’ nog enigszins wit te wassen. Hij zat erbij als een goedkope hoer van Teeven, die nog geen twee dagen geleden schaamteloos in de Telegraaf had gesteld dat het allemaal wel klopte wat Teeven in de zaak Cees Helman had geflikt. Daar vroeg Tan natuurlijk op door. Het moet wel allemaal dom en gezellig blijven voor John van den Heuvel, niet dan? De andere loopjongen van Fred Teeven en Ivo Opstelten ‘politie-informant Peter R. de Vries’ liet ook nog van zich horen dat er niks mis was met de Teeven-deal en natuurlijk ook niet met zijn pedo gabber de ex boss van het OM Joris Demmink (video). Hij was zeer verdrietig en angstig en stelde dat Opstelten en Teeven het slachtoffer zijn geworden van Internet-pesten. En dat hij te laat was om hun nog te kunnen redden in zijn komende ‘Pest-Internet-Pulp-Show’ voor en door ‘SBS-Imbecielen’.

Fred Teeven: Mijnheer Brown u wordt vermoord, ha,ha,ha.
Worden deze drie corrupte Top VVD Heren nu ook in één van de Werkkampen van  PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ te werk gesteld, wat gebeurt met arbeiders die op staande voet zijn ontslagen? Zien wij deze drie
Fred TeevenVVD -Heren nu eerdaags ergens op straat als idioot in een geel hesje niks te staan doen bij een bouwput of een druk kruispunt? Nee, deze VVD-bende leden gaan rustig genieten van hun Wachtgelden.

Ooit belde Fred Teven Steve Brown persoonlijk op met groot genoegen en sadistisch plezier om Brown bulderend van het lachen te vertellen dat hij zeer binnenkort vermoord (Video)  ging worden door Sam Klepper en John Mieremet. Nu is gisteren zijn politieke loopbaan als ‘VVD-sadist der arme Vluchtelingen’ en Steve Brown uit lachend nu zelf ‘vermoord’ door het woord. Het toeval wil dat Brown nu juist Ivo Opstelten en zijn verrotte ‘Justitie- generaal Herman Bolhaar‘ o.a. voor die uitlatingen van Fred Teeven toen der tijd tijd a.s. woensdag voor de Rechter wilde gaan dagen, maar daar een ander keer meer over.

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!