( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR -Je kunt slechts die peilingen vertrouwen, die je zelf gemanipuleerd Obama Ruttehebt. Imbeciel of Rat in Pak ? Stem dan op de VVD-misdaadgroep.
‘Little Gaylord Rutte’ eindelijk uit de ‘VVD-Corruptie- kast’ voor zijn Markje Verheijen en staat gelijk op nr 1.  Afgelopen week werd de één na de andere VVD-er betrapt op liegen, fraudes, witwassen, omkoping en zelfs op een heus Volks wiethok. Repectievelijk Mark Verheijen op liegen en frauderen. Kathalijne de Kruif op liegen, witwassen en een oridnair Volks wiethok. Rob Bats op omkoping en liegen. Jos ver Rey  en Ton Hooijmaijers voor fraude, witwassen, omkoping en liegen. Ivo Opstelten  en Fred Teeven  op Liegen ( =VVD-geheugen en geweten stoornis), witwassen en minachtig voor het volk.  Zie voor meer VVD-boeven in het pak de lijst van Herman Vogel.

De Britse Oorlog Held Churchill zei ooit :” Het beste argument tegen democratie is een conversatie van vijf minuten met een gemiddelde stemgerechtigde”.
Hans  van Baalen liedMaar goed die man was dan ook een ras Nazi en Elite-gangster van de bovenste plank, waar de VVD ‘Neo Nazi  Hans van Baalen’ direct opgewonden van wordt. In 1910 werd Churchill benoemd tot minister van Binnenlandse Zaken en diende hij een verzoek in om ongeveer 100.000 geestelijk gedegenereerde” mensen te steriliseren en een paar duizend anderen te laten werken in op te richten staatskampen. Dit was om het Engelse ras te redden van deze zich voortplantende inferieuren.”) Men zal mij nooit horen beweren dat de Amerikaanse indianen en de zwarten in Australië een groot onrecht is aangedaan. Hun is absoluut geen onrecht aangedaan doordat een sterker ras, een hoogwaardiger ras, een intelligenter ras zoals u wilt, is gekomen om hun plaats in te nemen.”

D66 van ‘Kasteelheer Pechtold’ is niet meer de grootste partij als er nu verkiezingen zouden worden gehouden. De Adellijke-Democraten verliezen twee zetels en komen uit op 25 zetels, net zoveel als de PVV, die een zetel verliest. Aan kop gaat nu de VVD-misdaadgroep ( het Berluscoini effect?) die stijgt van 25 naar 26 zetels. Dit maffia bazen john de mol silvio berlusconiblijkt uit de Politieke Barometer der SBS-Hersendode van Ipsos die donderdag werd gepubliceerd. De PvdA, de coalitiepartner Hoertjes van de VVD, blijft gelijk met 16 virtuele zetels. Het CDA wint een zetel, maar verliest de zegen van God in de peiling en komt uit op 17.  Ook 50PLUS krijgt er eentje bij en komt uit op 3 en dat komt waarschijnlijk omdat deze week bekend werd dat de FIOD een onderzoek is gestart tegen de ex VVD- Boef en nu partijleider van 50PLUS  Henk Krol. De peiling laat verder geen verschuivingen zien ten opzichte van vorige week. De Ipsos Politieke Barometer van 5 maart is gebaseerd op online-onderzoek onder een representatieve steekproef van circa 1042 stemgerechtigde imbecielen en ‘Rat in pak’ Nederlanders.

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!