( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66-Kamerlid Gerard Schouw wil opheldering over het onmenselijke lichamelijk Fred Teeven Irma Klaassenonderzoek bij onschuldige mensen en kinderen in vreemdelingendetentie. Ook GroenLinks trekt aan de bel en noemt het terecht „aanranding”. Ook ing Steve Brown kwam recentelijk al in verzet tegen het aanranding regiem van de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ met zijn hondse ‘Kuttenruikers’ in gevangenissen van “Banana-Fraude-Nederland”. 

 

Rechtbank veroordeelt onmenselijke criminele gedragingen ‘Griezel Fred Teeven’ bij kinderpardon.

Omdat dergelijk onderzoek als belastend wordt ervaren, beloofde staatssecretaris ‘Volksonderdrukker Fred Teeven’ in 2013 al een alternatief en kwam uiteraard niet zijn belofte na. Bodyscanners werden vorig jaar ingevoerd. „Maar mensen in vreemdelingendetentie ondergaan in specifieke gevallen nog steeds zo’n vreselijke visitatie. Niet nodig, en onbegrijpelijk dat Teeven zijn mooie woorden niet waarmaakt. Hij is een echte Ras VVD-leugenaar, zoals zijn Boss Ivo Opstelten”, aldus Schouw. GroenLinks vindt visitatie „onacceptabel en misdadig”. „Dit soort mensonterende praktijken zouden in een modern, beschaafd land niet meer voor mogen komen, aldus Corinne Ellemeet. „Wij accepteren deze aanranding van de arme vluchtelingen niet, maar wel die van de dagelijkse Joe Biden Ahmed Aboutalebcompleet onschuldige Nederlandse bezoekers aan hun familie in de ‘Teeven- gevangenissen’. Maar goed deze  arme toch al zwaar getraumatiseerde vluchtelingen kunnen net zo goed in een echt sexhuis van de ‘Menshandel-Maffia’ gaan pezen, dan verdienen ze tenmiste nog wat”. Sommige radeloze vluchtelingen, die de Nederlandse en Engelse taal niet machtig zijn denken dat als de aanranding begint door de ‘IND-verkachters’ zij terecht zijn gekomen bij het“ISIS-abattoir“.  Waarom zijn deze ‘IND-aanranders’ trouwens nog niet aangehouden en hun paspoort afgenomen? Waar is nu de PvdA “Uncle Tom”Aboutaleb met zijn ‘Rot-op praatjes’?

Donderdag is er een ‘Grote-Leugen-debat’ over vreemdelingenzaken. De VVD heeft geëist dat er geen leugen detector in Fred en Ivo hun buurt mag staan. Men vreest terecht bij de VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes dat die dan ontploft.