( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Imbeciel?  Stem dan VVD. De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd in Rob Bats“Banana-Fraude-Nederland”.
De corrupte gemeente Terschelling heeft een klokkenluider 155 duizend euro (zwart?) betaald om op te stappen en zijn mond te houden. Dus feitelijk is de Klokkenluider met gemeenschap geld omgekocht van ‘Jan met de Pet’ en de hongerde alleenstaande bijstandsmoeders met kinderen. De klokkenluider, een accountant, maakte melding van een fraude boekhoudschandaal. Ook waarschuwde hij voor financiële graai en naai problemen rond een reorganisatie. Het vertrek van de klokkenluider voltrok zich onder het schrik bewind van de
‘VVD–Gangster Rob Bats’, die onlangs feestelijk afscheid nam als interim-burgemeester op Terschelling en het ‘Luxe- wachtgeld‘  in dook. De FIOD weet van niks. Trouwens de AIVD en de MIVD en de NOS ook niet.

Rob  B. ontkend alles.
Rob Bats ontkend ‘VVD-Gay’ te zijn. En uitdrukkelijk ook geen  ‘VVD- Joris Demmink Pedofiel’ is. En ook geen ( betaal ) homo relatie te hebben gehad met Mark Rutte of Onno Hoes.

Rob Bats is een door gewinterde ‘VVD- Rat in pak’. Pikant is dat Rob B. ‘gewerkt’ heeft bij de FIOD en dus als geen ander weet wat wel en niet mag. In 2010 werd hij de eerste ‘kabinetsdirecteur/kwartiermaker –Jetta Klijnsmawitwasser’ van de gouverneur van het roversnest Sint Maarten. Rob:” de cocaïne was uitstekend en ook de enveloppe met zwart geld  onder de tafel op Sint Maarten”. Bats werkte voorts in de 90er jaren als financieel graai- attaché op HM Ambassade in Parijs, als senior beleidsadviseur op het Ministerie van Financiën voor de Rijken en als klaploper diplomaat  Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de ‘Graai-EU’ in Brussel.


Accountant aan de wandel met een zak geld op
Terschelling.

Kort nadat de accountant had geweigerd om op verzoek van Bats een vordering ‘linksom of rechtsom’ aan te passen, zodat de burgemeester-gangster niet in de problemen zou komen bij de gemeenteraad, is hij met buitengewoon verlof gestuurd wederom weer op kosten van ‘Jan met de Pet’. Het is makkelijk om te kopen voor Rob B. als het hem zelf geen cent kost. Rob B. heeft daarnaast een waar schrik bewind gevoerd ten koste van de werkloze arbeiders met goedkeuren van de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’. Texel staat vol met ‘Jetta-Moestuintjes’, waar Rob zelf hoogst persoonlijk gratis komt proeven. En kwade tongen beweren zelfs dat hij niet schroomde om voor de ‘VVD-lol’ af toe een werkloze als hij gebukt stond te werken in zijn Moestuin een schopje onder de kont te verkopen. Dolle VVD pret!  Jetta vind het ook allemaal prachtig en geheel in de geest van de PvdA. Volgens de liegende gemeente moest de accountant weg omdat hij niet goed functioneerde. Uit documenten in bezit van de Volkskrant en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir blijkt dat het hem zwaar werd aangerekend dat hij herhaaldelijk kritiek uitte de waarheid sprak. De gemeente verwachtte een ‘positieve Witwas en fraude grondhouding’. Zijn signalering dat er financiële problemen dreigden, werd gezien als een ‘directe aanval’ op de corrupte Zakken vullende leidinggevenden.

Cohen kreeg uit kering van 35 duizend euro voor 15 dagen ‘werk’. Waarom?
De criminele problemen waarvoor de accountant waarschuwde, zijn inmiddels realiteit geworden. Een deel van de reorganisatie was ‘om financiële redenen zeer problematisch’, is één van de conclusies in een evaluatie die de gemeente onlangs openbaar maakte. De accountant stelde dat hij in 2012 genoodzaakt was een tekort van drie ton te dichten met geld uit de salarisbegroting. Bats, burgemeester op Terschelling sinds in 2012 een Facebookfeest escaleerde in zijn vorige standplaats, het Groningse Haren, liet dit onderzoeken door een ‘onafhankelijk’ bureau, alwaar de ‘PvdA-hoertje Cohen’ zijn zakken mocht vullen. Dat blijkt echter een accountantskantoor in Haarlem te zijn dat inhoudelijk betrokken was bij de kwestie. ‘Het College, net als het corrupte zooitje in de Provincie Limburg van de Commissaris van de Koning Theo Bovens  inzake Mark Verheijen heeft niet getwijfeld aan het Doofpot-onderzoek’, aldus een brallende corrupte ex FIOD ambtenaar Bats.

Doofpot onderzoek waar zelf  ‘Kampioen Doofpot-Femke Halsema’ jaloers op zou zijn.
De onderzoekers, die met geen enkele ambtenaar mochten praten en niet alle benodigde stukken konden inzien, vonden geen bewijs voor geschuif in de begroting, maar achtten dit desalniettemin ‘niet uit te sluiten.’
Femke HAlsemaNou, dat gaat er bij de FIOD wel anders aan toe, niet dan Bas?  De gemeente Terschelling wil niet ingaan op de hoogte van de ontslagvergoeding  Omkoop- som. Volgens een liegende woordvoerder van de nieuwe eveneens corrupte burgemeester, Bert Wassink (GroenLinks de Doofpot in), is ‘de gebruikelijke ‘Banana-Fraude-procedure’ gehanteerd, waarbij het arbeidsverleden bepalend is’. De accountant ‘werkte’ vijf jaar voor de gemeente. Bats probeerde de gehele zaak geheim te houden om ‘mensen te beschermen’ (kuch).  De gemeente dreigt met juridische stappen als de klokkenluider de openbaarheid zoekt, want kost wat het kost moet de waarheid in de Doofpot blijven naar goed Hollands gebruik in “Banana-Fraude-Nederland.  Hoe het ook zij snelle Robie Bats heeft met zijn criminele gedragingen een plekje verovert op het “Elite-Gangster Billboard” .

De huidige ‘ GroenLink-Graai-Burgemeester Bert Wassink’ is nog een twijfel geval of hij wel of niet ook een plekje verkrijgt op het “Elite- Gangster- Billboard” .