( van onze VVD Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mark Rutte:“ ik heb geen betaal homo relatie, zoals Onno Hoes en dat kan mijn NOS u bevestigen, ha,ha,ha .”

Wordt Mark Verheijen zijn paspoort nu afgepakt door Bral Ivo Opstelten?Obama Rutte Moet Mark Verheijen nu van de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb oprotten?
De ‘Graai en Naai Premier’ en VVD ‘Gay-leider Mark Rutte’ is vrijdag flink door het stof gegaan in de kwestie rond de leugens, fraude ,witwassen, declaraties, schandknapen van zijn ‘VVD-Gay Kamerlid Mark Verheijen’. Hij gaf toe dat hij de kwestie rond de declaraties en andere misdadige praktijken van zijn partijgenoot niet had moeten afdoen als ‘opgeblazen en opgepompt’. Hij bleef wel 1000 procent achter zijn woorden staan dat hij ‘Onno-schandknapen-Hoes’ nog steeds geschikt acht voor elke ( Volkse-schandknaap) bestuur en politieke functie in Nederland.

Ladyboy Rutte’ had geen verklaring waarom Verheijen nog niet was aangehouden door de politie. Zijn NOS ook niet.
Het ware verstandiger geweest als ik die opmerking niet gemaakt had”, bralde Rutte vrijdag na de wekelijkse ministerraad. Hij kon niet uitleggen waarom Mark Verheijen ( en de rest van de VVD-Gangsters)  in al die jaren zijn misdaden nooit door de AIVD en /of de MIVD waren getraceerd toen hij liep te graaien in Limburg. Misschien omdat hij geen baard heeft?  Zijn ‘Staats-NOS ‘kreeg er zowaar rode oortjes van.

De les is: Rutte en Zijlstra kunnen altijd blijven zitten in “Banana-Fraude-Nederland”, zolang men maar aan de macht is.
Een andere les die hij uit de kwestie trekt, is dat de VVD-misdaadgroep er beter aan had gedaan als de integriteitscommissie van de VVD eerder aan het werk was gezet, maar die heeft het natuurlijk zelf ook druk met zijn zakken vullen. Die eveneens corrupte commissie concludeerde vrijdag dat Verheijen in zijn tijd als gedeputeerde in Limburg in strijd met het integriteitskader van de VVD heeft gehandeld door zich te laten
Theo Bovensbetrappen op de gebruikelijke VVD misdaden door de Pers. Met die verklaring wordt wel de Commissaris van de Koning Theo B. van Limburg met zijn gedupeerde-bende in zijn corrupte hemd gezet, want volgens hun was er niets aan de hand met de declaratie’s  van Mark Verheijen. Dat Verheijen nu uit de ‘VVD- Corruptie- kast’ is gekomen en moet opstappen uit de Tweede Kamer is volgens Rutte een „logisch besluit”, maar ook een „persoonlijk drama voor mijn Markje Verheijen, want waar kan hij nu nog gaan Graaien en Naaien?„ Hij is een corrupt VVD- politicus pur sang, geniet van het ‘declareer-maar raak-ambt’ en schandknapen.” Voor de VVD is het verschrikkelijk, „omdat we een goed Kamerlid verliezen en voor mij persoonlijk ook, want ik heb met hem/haar ook heel veel fijne hete uurtjes gehad in de kast”.  In een terugblik op zijn eerste reactie op het NRC en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir artikel: “Grijp je Rijk met VVD -Gangsters Mark” over de criminele fraude declaraties van Verheijen bralde Rutte dat de manier waarop de krant de zaken presenteerde hem „een tikje tegen de VVD Gay-borst stuitte”. Hij vindt nog steeds dat het begin van het artikel tendentieus was. Maar dat neemt niet weg dat hij nu vindt dat hij het oordeel ‘opgeblazen en opgepompt’ niet had moeten vellen.

Ook de Super VVD- Boef de fractievoorzitter Halbe Zijlstra  vindt nu dat hij zijn eerste reactie beter voor Halbe Zijlstrazichzelf had kunnen houden. Zijlstra noemde de NRC en Volksnieuws berichtgeving tendentieus en opgeblazen en deed de declaratiekwestie af als een ‘akkefietje waar iedere VVD-er zich schuldig aan maakt’.  Maar Zijlstra houdt vol dat je als leidinggevende Godfather in eerste instantie achter je mensen Bendeleden moet gaan staan, als „feiten en suggesties nog door elkaar lopen” (kuch). Volgens de glashard liegende Zijlstra is Verheijen niet onder druk gezet om op te stappen. Het was een beslissing van hem zelf, na weging van het rapport, aldus Zijlstra.

Rutte en Zijlstra beroep zich op hun zwijgrecht.
Rutte en Zijlstra wilden niets zeggen over de vraag of ze vinden dat Verheijen nog aanspraak kan maken op wachtgeld, waar ook criminele oud-Kamerleden recht op hebben. Dat is aan Verheijen zelf, zei Zijlstra en vergat voor het VVD gemak maar even dat als een gewone werknemer op staande voet wordt ontslagen hij nog geen dag recht heeft op WW. Sterker nog zelfs niet op bijstand, want daar heeft nu juist uitgerekend  Zijlstra en zijn misdaad bende met de’ VVD Gestapo-man Sjoerd Potter’ wel voor gezorgd . En reken maar dat de Corrupte ‘VVD-Gay Mark V.’, die feitelijk in de gevangenis hoort zich met het Wachtgeld liederlijk gaat uitleven in de Derde wereld…… , al dan niet met de nog steeds in ‘VVD- Corruptie-Pedo-kast’ zittende Top VVD-er en Top ‘Pedo-Joris Demmink‘. De NOS en de AIVD en MIVD weten van niks en willen het met het oog op hun graai-subsidie ook graag zo houden.