( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Amsterdamse ‘Showbizz- Vuilnis- kring van Pedo-Evert Santegoed Privé Pedo Evert Santegoed(video) en de ‘Joris Demmink VVD- Pedo- kliek blijft op uitdrukkelijk verzoek van Ivo Opstelten buiten het Engelse politie onderzoek naar de Showbizz-Vuilnis-Pedo’s. Brown voert sinds 1980 , aanvankelijk een eenzame strijd tegen het ‘Pedo- Showbizz’ gedeelte en hun handlangers o.a. de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Labour neemt belastingontwijking van de ‘Jimmy Savile-Elite’ op de korrel. Mark Rutte heeft daar tegen zwaar geprotesteerd.

De politie heeft het onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik van kinderen door zanger Cliff Richard (74) fors uitgebreid. Er zou nu sprake zijn van meerdere beschuldigingen van ( groeps) verkrachtingen met drugs en alcohol aan het adres van de artiest, berichtten Britse media woensdag. Ook zouden deze jongens zijn aangeleverd door een soort Pooier mensenhandelaar als de pedo-leverancier Epstein van Prince Andrew ‘Pedo Duke of York’. Richard spreekt alle beschuldigingen tegen en stelt als bewijs dat hij onschuldig is o.a. dat het Koningshuis van Prins Andrew hem in de adel stand heeft verheven. Ook David Cameron staat achter zijn Sir Cliff. En op zijn beurt staat ‘Sir Pedo Cliff’ weer achter zijn Davidtje en zijn besluit om Britse militairen kanonenvoer naar de Oekraine van ‘Maffiaboss- President Petro Poroshenko‘ te sturen.

‘1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘.Nederland Nul.
Jimmy Savile „Dit is een onderzoek dat sinds het begon, fors in omvang is toegenomen. De advocaten van Sir Richard weten dat er sprake is van meer dan een beschuldiging”, schreef de politiechef van South Yorkshire in een woensdag gepubliceerde brief. Die was eerder deze maand geschreven. Een onderzoeker concludeerde dinsdag nog dat de politie de pedo elite-privacy van Richard had geschonden door de BBC te voorzien van bijzonderheden over een geplande inval in diens huis. De zanger is eerder beschuldigd van het Jimmy de Saville misbruik van diverse wezen en arbeiders kinderen in binnen en buitenland. Het is niet bekend of ‘Onno-schandkanpen-Hoes’ ook al in dit onderzoek is genoemd.