( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir – Roof-Banken maken hun politieke Misdaadlijst VVD bekend met Mark Onno HoesVerijen als nieuwkomer op de hoogste plek. 
Niet alleen over VVD’er Mark Verheijen, Hans Wiegel, Joris Demmink, Jos van Rey, Loek Hermans, Onno Hoes, Ed Nijpels en Ton Hooijmijer  ( zie verder de VVD-misdaad lijst ) zijn er steeds meer ongestrafte misdaden bekend, ook fractievoorzitster Kathalijne de Kruif van de VVD-misdaadgroep in de gemeente Stichtse Vecht raakt verder in opspraak.   Zij is zelfs bij extreme hoge uitzondering gearresteerd door het kennelijk integer gedeelte van het OM tot grote woede van ‘Bral Ivo Opstelten’. Hoeveel Top VVD-ers staan er volgend jaar nog niet gearresteerd  te zuipen en te snuiven in hun leren Speedo op de VVD-Gay boot met’ Captain Pedo Ed Nijpels’  op de Amsterdam Canal-parade?

Volgens het Algemeen Dagblad zijn er aanwijzingen dat de 43-jarige Maarssense VVD Gangsterin  Kathalijne de K. deel uitmaakt van een groot crimineel onderzoek naar een uiterst geraffineerde ‘Rat- in pak misdaadgroep’.  Maarssen is onderdeel van de corrupte gemeente Stichtse Vecht. Bronnen melden dat het onderzoek rond De Kruif mogelijk betrekking heeft op fraude, schandknapen, hoeren, cocaïne en hennepteelt. Eerder werd bekend dat de VVD-politica verdacht wordt van het lekken van geheime informatie uit de vertrouwenscommissie voor de benoeming van de nieuwe burgemeester van Stichtse Vecht. Er zou zijn gelekt naar een hooggeplaatste VVD’er. De verdenking van het lekken kwam naar boven in het andere onderzoek, dat wordt gedaan door het Openbaar Ministerie in Utrecht. Daar wil niemand op de zaak reageren