( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De oude ‘Ratten in pak’ van de gevestigde Orde partijen CDA en PvdA en VVD Theo Bovensbewezen gisteren tijdens het Mark Verheiden Graai en Fraude debat dat Nederland een “Beierse incest rubriek” is. Hoe het ook zij de Commissaris van de Koning ‘Bestuur-gangster Theo Bovens’ is vandaag met stip binnen gestoomd op het “Elite-Gangster-Billboard“: Commissaris van de Koning Theo Bovens is de Commissaris van de Corruptie in “Banana-Fraude-Nederland”. De corrupte oude ‘Rat in pak Theo B.’ is medeplichtig aan het Graai en Fraude gedrag van Mark Verheijen door zich te beroepen op zijn zwijgrecht in deze. Wanneer wordt deze ordinaire Corrupte ‘Rat in pak Theo B.’ van zijn bed gelicht door de FIOD?

Mark VerheijenEen zeer luxe diner, dubbel gedeclareerde ritten is de norm in het Limburg van Theo Bovens.
De partijen in Provinciale Staten in Limburg hadden vanavond geen goed woord over voor het declaratiegedrag van oud-gedeputeerde Mark Verheijen. “Wij zijn het spuugzat dat steeds politici in opspraak raken en al helemaal dat het vaak Limburgse bestuurders zijn”, zegt Daan Prevoo, fractievoorzitter van de SP. Dat je een fles wijn van 127 euro bestelt en dat je de rekening dan ook nog durft te declareren, dat gaat er bij mij niet in”, stelt Carla Brugman, fractievoorzitter van GroenLinks.

Provinciebestuur beroept zich op zijn zwijgrecht, aangezien zij vrezen ook te moeten terug betalen.
Het provinciebestuur, Gedeputeerde Staten, weigerde in het Statendebat een moreel oordeel te geven over het handelen van hun oude ‘gabber in crime’ de ex-gedeputeerde van de VVD-misdaadgroep. Partijen als SP en PVV drongen daarop wel aan. “Ik blijf daarvan af en beroep mij op mijn zwijgrecht”, reageerde Commissaris van de Koning Theo Bovens. “Ik vind het niet onze taak om morele oordelen te geven, omdat wij precies het zelfde doen.” M.a.w als men bijv. zestien hoeren, drugs, schandknapen en wat Rolexjes declareert is het ook goed, als men dat maar goed invult op het declaratie-formulier.

Met bonnetjes is fraude en graaien toegestaan.
VVD-Tweede Kamerlid Verheijen kwam in opspraak nadat NRC Handelsblad de bonnetjes in zijn tijd als gedeputeerde doorspitte. De krant beschrijft tien graai-declaraties waarvan de vraag is of Verheijen die koste wel echt als gedeputeerde maakte en of ze het nut van de provincie dienden. “Het is volstrekt helder: als gebruik wordt gemaakt van provinciale voorzieningen en het is onterecht, dan dient er terugbetaald te worden”, bralde de crimineel van de Koning Theo Bovens gisteren. Volgens Verheijen zelf is dat in drie gevallen zo. Deze kosten, 399,90 euro, betaalt Verheijen terug dat bepaalde hij zelf. Limburg informeerde Verheijen al voor publicatie over de interesse van NRC in zijn bonnetjes. “Hij heeft daarop zijn declaraties ook nog eens bekeken en dat heeft geleid tot de correcties die hij doet”, stelt Bovens. Waarom wordt dit slinkse waarschuwing’s beleid ook niet gevoerd bij de Bijstandsgerechtigde of een ZZP-er en een gewone burger als die een foutje van een paar tientjes heeft gemaakt?

Terugbetalen zonder 100 procent boete, zoals bij een PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma Bijstand moeder’ of een burger die een foutje maakt in zijn belasting aangifte, etc.
SP’er Prevoo hoonde die reactie van Verheijen weg. “Leg dat maar eens uit aan een bijstandsmoeder, die meteen een boete krijgt als ze een administratief foutje maakt.” Geef ook bestuurders die de fout ingaan een boete, stelde PvdA-Statenlid Lars Kockelkoren voor. “Terugbetalen is het enige instrument dat ik dan heb”, loog de schaamteloze en gewetenloze Bovens. “Of dat rechtvaardig is tegenover de bijstandsmoeder, daarover kunnen we hier nog lang discussiëren en wat kan ons dat schelen. Wij leven als God in Frankrijk en vullen onze zakken.” De provincie liet zelf ook de tien discutabele declaraties onderzoeken. Onderzoeksbureau Integis concludeerde dat daarbij alle administratieve corrupte regels van de provincie zijn gevolgd. Ook Integis geeft geen moreel of inhoudelijk oordeel. “Dit rapport en Theo Bovens met zijn criminele gabber de gedupeerde Zakkenvullers kunnen rechtstreeks de shredder in”, vindt PVV’er Michael Heemels en daar heeft hij volkomen gelijk in.