( van onze VVD Klasse Justitie)

Amsterdam-Noir- Nederland is net als Spanje een “Royal -Banana-republiek”. 
René van den Broek

Er gaat inmiddels geen dag voorbij of er wordt weer één of meerdere ‘Ratten in pak’ betrapt op het straffeloos stelen en/of naaien van de weerloze massa en hun kinderen. Waarom is ‘Rat in pak René van der Broek’ nog niet aangehouden ? Is hij een prominent lid van de VVD-misdaadgroep? Of is hij lid van de ‘PvdA-hoertjes’ en/of één van de andere gevestigde Orde politieke misdaadpartijen?   De ervaring leert dat hij wel lid moet zijn van één van die corrupte partijen, anders had hij al lang en breed in de gevangenis gezeten. En waarom heeft de ‘VVD- Justitie’ van de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’ en zijn ‘Griezel Fred Teeven’ nog niet de FIOD met de Plukze wet op ‘Kinderdief René van den Broek’ of in dit verband Mark Verheijen afgestuurd?

Uncle Tom” Aboutaleb is nu muistil.
Joe Biden Ahmed AboutalebHoe het ook zij, over deze gangsters in het nette pak als Rene van der Broek zullen wij onze Dutch PvdA ‘Rot-op attractie ‘“Uncle Tom “Aboutaleb  geen verkeerd woord horen zeggen, die mogen allemaal van hem hun paspoort behouden. Niet in de laatste plaats, omdat Aboutaleb ,ooit een arme jongen er nu zo trots als een pauw in zijn strakke pak er zelf bij hoort.
De raad van toezicht van de Stichting Primair Onderwijs in Zundert (Spoz), waaronder vijf basisscholen vallen, gaat vandaag bij de politie aangifte doen tegen zijn graai-directeur wegens verduistering van naar schatting 200 duizend euro sinds 2009. Daar heeft de Raad wel zes jaar over moeten nadenken(kuch). René is in november geschorst, uiteraard met behoud van zijn Mega salaris uitkering van tegen de 150.000,- euro per jaar. René heeft met de ‘foetsie- bankpasje’ van de stichting volop luxe goederen, drugs aangeschaft en hoeren voor zichzelf en de bedragen creatief weggeschreven. Er zijn ook drie afschriften van een seksbioscoop gevonden. Dat heeft natuurlijk helemaal niets met onderwijs te maken, of juist wel?

En daar zijn ze weer de Top 600 crimineeltjes van de pulp media. Meer, meer vervolging voor Geert Wilders, maar niet voor René.
Op een vraag van de Rechter of hij wellicht met Onno Hoes en/of Joris Demmink naar de seksbioscopen ging om ‘onderwijszaken’ te bespreken beriep René zich op zijn zwijgrecht. René verzocht de Rechter nog wel om ‘Directeur-Gangster Bart Schmeink’ aka “de IJdele” van Connexxion  als karakter getuigen te mogen oproepen, maar dat wees de rechter resoluut van de hand. Dinsdag eiste de raad van toezicht bij de kantonrechter al de ontbinding van zijn ‘Graai -arbeidscontract’. De ‘Spoz-directeur-gangster René’ ontkent dat hij geld heeft verduisterd en vecht zijn ontslag aan. Hij liet bovendien huilend aan de rechter weten dat hij zwaar wordt onderbetaald en hem niet te verwarren met een van die zogenaamde Amsterdamse Top 600 ‘Marokkaanse’ Kruimel crimineeltjes (of Geert Wilders die ook vervolgd wordt door de VVD-Jusitie met zijn PvdA-hoertjes), die constant in de lik zitten weg te pieteren en niet eens geld hebben om sigaretten te kopen. ‘We hebben hem vaak genoeg uiterst beleefd gevraagd naar de onderbouwing van bepaalde ‘Foetsie-uitgaven’, maar die geeft hij maar niet’, aldus Francis van Oijen, voorzitter van de raad van toezicht. René van der Broek is met stip binnen gestoomd op het “Elite-Gangster Billboard,” alwaar hij met zijn ‘gabbers in crime’ gezellig naar sex filmpjes kan kijken.