( van onze Op hoop van zegen redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De rijksrecherche heeft een corrupte VVD’er ingerekend op basis Mark Ruttevan een misdaad tegen de integriteit.
Het is niet  Loek Hermans, Mark Verheijen. Frans Weekers, Jos van Rey, Onno Hoes, Hans Wiegel, de Top Pedo’s Joris Demmink, Ed Nijpels, etc. , maar de kleine “Criminele Schlemiel” de Maarssense VVD-fractievoorzitter Kathalijne de Kruif aka het “ het PvdA-Gat van de VVD”. Het integere gedeelte van het OM heeft deze operatie in het diepste geheim moeten uitvoeren, zodat Ivo Opstelten en/of zijn ‘Griezel Fred Teeven’ er geen lucht van kregen en er het gebruikelijke ‘VVD- Klasse -Justitie stokje’ voor konden steken.


Mark Rutte: Alle Top VVD-ers zijn onschuldig en geen pedofielen, inclusief mijzelf.
Mark Rutte aka “Lady Boy” en Halbe Zijlstra ( zoon van een een gepensioneerde corrupte politieman)
Ed Nijpels GGDWhebben geschokt laten weten dat ze verbijsterd zijn dat er zoveel onrecht wordt aangedaan door het OM t.o.z. van hun partijgenoot Kathalijne de Kruif , die zwaar onschuldig is net als Ed Nijpels, Hans Wiegel, Loek Hermans, Mark Verheijen, Onno Hoes, Jos van Rey, etc. Zij is niet van haar bed gelicht door een arrestatieteam, maar met fluwelen handschoen de cel ingeleid. Zij eiste gelijk thee en koekjes en een schoonmaker. Bovendien is het maar gelukkig ook dat het arrestatieteam haar niet van haar bed heeft gelicht, want God mag weten wat het arrestatieteam daar voor vunzigheid zou hebben aangetroffen.

PvdA raadslid Kathalijne de Kruif in bed met de VVD-misdaadgroep en nu alleen in de cel.
Criminele schlemielenVoorheen was Kathalijk een ‘PvdA-hoertje’ in Maarsen, maar maar ze stapte over na een ‘Loverboy- affaire’ met de VVD-fractievoorzitter. Kathalijne de Kruif keerde terug in de corrupte neuk er maar op los met elkaar Maarssense politiek. Zij was eerst  graai-commissie- en later ‘VVD-bed’ PvdA- raadslid  en nam in de zomer van 2008 afscheid. In juni is zij terug gekeerd in de extreem Corrupte en Geile Commissie Ruimtelijke Ordening voor de VVD. De Kruif: “Ik miste de betrokkenheid corruptie binnen de PvdA en kwam er achter dat we op sommige punten toch wel veel verschillen. Maar ik ben er ook achter gekomen dat ik het graai-werk in de politiek te boeiend en opwindend vind om er helemaal niets meer mee te doen. Daarom heb ik gezocht naar een nog corruptere partij dan de PvdA waar ik me meer thuis voel als ex ‘Pvda-Hoertje’ en dat is natuurlijk de ‘VVD-misdaadgroep’, waar ik al ( in bed) naam had gemaakt “.  De louche advocaat van Kathalijne de Kruif. heeft ons laten weten dat zijn cliënt hoopt voor de Statenverkiezing  18 maart weer op vrij voeten te zijn, zodat zij nog wel haar steentje kan bij dragen wellicht samen met de  PvdA’er Bert -de Roofraadslid- van der Roest en de dief van Bagdad Griekenland PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Vooralsnog zit zij in de cel met Wachtgeld.

Opmerking:  Nog nooit vertoont. PvdA volgt Volksnieuws uit Amsterdam: Stem niet op PvdA.   Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!