( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Binnenkort: Schokkende documentaire op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir: Wake UpWordt Nico van der Ham eerste Nederlander, die zijn huis uitgezet wordt voor het uiten van zijn mening nog wel door een woningbouw-Yuppie- coöperatie. Wordt er in Nederland sluipend nieuw (on)recht gecreëerd om maatschappij kritische mensen mond dood te maken door uit hun huis te zetten? Tot nu toe kunnen alleen mensen die bijv. een wiet plantage hebben om de huur te kunnen betalen of huur achterstand hebben of zwaar ‘asociaal’ ( Ratten in pak vrijgesteld) zijn en tot overlast van buren hun huis uit worden gezet.

Nieuw (on)recht is geen nieuws  voor de NOS, Volkskrant, NRC,Trouw, Nieuwsuur ‘News-Entertaiment’.
Het is bizar te moeten constateren dat o.a. geen enkele Universiteit der Rechtsgeleerdheid en/of de pers ook maar enige interesse hebben voor dit aankomende nieuwe huisuitzetting (on)recht, dat n.b. in strijd is met de GRW en de Mensen Rechten (EVRM) die Nico van der Ham regelrecht de goot in jaagt en wie zal het zeggen tot zelfmoord.

Ronald Dworkin taking rights seriously .
Wat blijft er over van de nobele theorieën van  de wereldberoemde rechtsgeleerde en filosoof Dworkin en L.A. Hart dat de Rechter de zwakkere beschermen tegen het onrecht van de Heersende Klasse in Banana-Fraude-Nederland. Het begint er steeds meer op te lijken dat de Rule Of Law in Nederland verworden is tot het ‘Recht van de goot in’ voor ‘Jan met de Pet’ en daarna graag Zelfmoord.

De ongelijke strijd van Nico van der Ham tegen Stadgenoot in “Banana-Fraude-Nederland”.

Meer lezen bij Nico van der Ham in de hongerwinter 2014- tot oneindig zuchtend onder de bezetting van de ‘Ratten in pak’  “Gerechtshof bevestigd de Staats-Censuur in Nederland! Zelfs Censuur tijdens zitting in media-kwestie”.