( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nog niet zo lang geleden deed ISIS dagje Parijs. Geen Satire. DabiqMokum for everNever, nooit meer Joodse slachting in Mokum.
Nu ‘JeSuis-Charlie -Godsdienst waanzin’ in Kopenhagen. De ( Godsdienst ?) waanzinnige jongen man die in het weekeinde op een cultureel centrum en een synagoge in Kopenhagen schoot,was een 22-jarige jongeman die is geboren en getogen in Denemarken.

Mijn Amsterdamse Joodse Brothers vrezen weer voor hun leven.
Hij had een strafblad waarop meerdere geweldsdelicten prijken, wapenbezit en lidmaatschap van een criminele bende en daarmee voldeed hij aan de criteria om toegelaten te worden tot het “ISIS-Abattoir “.  De politie zal in een later stadium van het onderzoek meer bekendmaken over zijn achtergrond, maar heeft nu al zwaar teleurgesteld laten weten dat de diepzinnige weloverwogen“Rot-op” slogan van de Dutch ‘Uncle Tom Aboutaleb’ deze slachtpartij niet heeft kunnen voorkomen.

Wie heeft er baat bij een klimaat van onverzoenlijkheid, behalve types als Abouleb en het ISIS-Abatoir. Laten we God een tijdje Allah noemen
reward Wethouders rotterdamKwade (politie) tongen beweren zelfs dat Aboutaleb olie op het vuur heeft gegooid met zijn goedkope ‘Tokkie-gebral’. Hoe het ook zij de “Uncle Tom “ mag nu zijn kunstje vertonen in de “Hut van Ome Tomhet Witte Huis in voor de USA-Elite. Hij schijnt inmiddels nog een grotere ijdeltuit te zijn dan de Connexxion Boef ‘ijdele ‘Bart Schmeink  en Ronald Plaksterk. Uncle Tom” is a derogatory term to describe a black man who “acts white” and “talks white”, or who is a sell-out to his own race. A black man who kisses white people’s asses, and who will turn his back on other black people to keep the approval of whites. A sell-out, an ass kisser, a race traitor.

Politietop: wij zijn berekend op dreiging Baardmannen, niet die van de ‘Ratten in pak’.
De naam van de ‘JeSuisCharlie Godsdienst waanzinnige’ is nog steeds niet officieel vrijgegeven, maar volgens Deense media gaat het om Omar Abdel Hamid El-Hussein. Hij was net twee weken op vrije voeten na een celstraf voor een steekpartij op een treinstation in november 2013. Omar Abdel Hamid El-Hussein stak daarbij een 19-jarige man diverse malen in diens been en billen. Het is niet bekend of deze bizarre billen steek partij wellicht voor opnames was van een Commerciële Pulp (SBS-RTL)-Realty -serie. Een rechter veroordeelde hem tot twee jaar celstraf. El-Hussein zou lid zijn geweest van onopgeleide en kansloze Brothas, een van de meest gewelddadige criminele Kruimel-bendes van Denemarken, die de meeste tijd met zijn alle in de lik zitten en als ze vrij zijn aan de drugs.  De man is zondag door de politie in Kopenhagen doodgeschoten toen hij het vuur opende op agenten die hem wilden aanhouden. Hij heeft naar het zich laat aanzien in zijn eentje zaterdag met een automatisch vuurwapen het vuur geopend op café en cultureel centrum Krudttonden. Daar spraken onder anderen de Zweedse cartoonist Lars Vilks en de Franse ambassadeur François Zimeray over ,,kunst, godslastering en de vrijheid van meningsuiting”.

Spotprenten profeet zijn dodelijk. Westerse ‘Baardmannen’ worden ‘JeSuisCharlie- Kamikaze.
Een 55-jarige Deense cineast werd dodelijk getroffen en drie politieagenten raakten gewond. Vilks die door islamitische extremisten met de dood wordt bedreigd vanwege spotprenten van de profeet Mohammed, bleef net als Zimeray ongedeerd. De dader zou vervolgens in de nacht van zaterdag op zondag het vuur hebben geopend bij de synagoge in het centrum van de stad. Een Joodse beveiliger van 37 jaar werd voor de ingang gedood en twee agenten raakten gewond.

Pope Francis blesses Steve Brown’s ‘People’s justice’.

Omar Abdel Hamid El-Hussein lijkt te zijn geïnspireerd door de terreuraanslagen in Parijs. Of hij op enig moment hulp heeft gehad van derden wordt nog onderzocht door de Deense politie. De Deense koningin Margrethe II heeft de Denen opgeroepen tot eendracht. ,,Het is belangrijk dat wij in deze moeilijke situatie saamhorig zijn en de waarden beschermen waar Denemarken op is gebouwd en ons niet verlagen tot van die goedkopen populistische ophits praatjes als die van de Ducht PvdA Burgemeester Aboutaleb. Laat die vunzige man zich maar bezig houden met zijn Corrupte Top-ambtnaren ”, zei de vorstin volgens het persbureau Ritzau.

Tot Slot: With The Happy Family less Amsterdam Jihadists fighters’ abroad.