( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Poetin en Merkel sluiten een Molotov-Ribbentroppact over de Obama Ruttehoofden van de slachtoffers van de MH17.
Tweede Kamer wil uitleg over ‘pardon’ daders MH17 van de Big-boys Poetin en Merkel. Tweede Kamer:” hebben wij daarvoor al die ‘Tokkie- Rouw- optochten’ georganiseerd om de boel af te leiden? En heeft onze Fransje Timmermans daarvoor ten overschouw van de hele wereld lopen huilen als een goedkope, ordinaire ”Koning  Showbizz-Vuilnis Joop’ en ‘Maffia boss John’  Soap- Sterretje aan lager wal’. 

Alte kameraden marsch van Poetin en Merkel. Little Dutch-Gaylord Rutte’ maant Poetin over MH17 kopt Telegraaf (kuch).
Het lijkt wel of de geschiedenis zich altijd maar weer herhaalt. Poetin en Merkel sluiten weer een Molotov-Ribbentroppact akkoord, zoals in de oude  Alte Kameraden tijden van de Big Boys Hitler en Stalin.  Nu staat het Nederlandse Volk in het buitenland bekend als een stel makke schapen, die ge(mis)leid worden door een  first class corrupte Lieg en Bedrieg Kabinet met een “Ladyboy” Rutte aan hef hoofd, die ook alles slikken van de Big Boys Merkel en Obama.

De Figuur Mark Rutte  zorgde ongewild voor de doorbraak.
Onno Hoes
In Rusland en de Oekraïne is het trouwens nog erger hoe Nederland bekend staat. Daar staat Nederland bekend als een corrupte en verdorven land dat geleid wordt door Pedofielen en ontaarde Gay-Guys, die als regering verklaring al dansend, springen en snuivend in een leren speedo op een  liederlijke VVD-boot door de Amsterdam Canals varen. Toch heeft Mark Rutte zonder het zelf te weten de sfeer gebroken tussen Maffia bazen Poetin en Petro Poroshenko, toen het ‘pardon’ voor de daders van MH17 slachtpartij ter sprake kwam. En wat de Dutch Premier Mark Rutte daarvan zou vinden nu de daders vrij uit gaan. De beide bikkelharde Gangsters Poetin en Poroshenko, die echt niet opkijken van een paar Maffia moorden meer of minder proesten het uit van het lachen om de in hun ogen ‘Dutch Laffe Valse Nicht Mark Rutte. Die Dutch guys zijn geen kerels maar vrouwen, ha,ha,ha, die slikken alles, ha,ha, en toen was het ijs gebroken tussen Poetin en Poroshenko. Merkel was ook tevreden en kon ook wel mee lachen om Mark.

‘Fraudeur Bert Koenders’ weet niet waar hij het moet zoeken:” Ben ik een PvdA man of vrouw of Eunuch ?”
Maar waar is  Minister Koenders nu, die anders zo stoer loopt te doen tegen de Russen. Nu de Big boy Poetin en Merkel een akkoordje hebben gesloten en daarmee open bloot over het Dutch onderzoek en vervolgingsbeleid inzake de MH17 heen walsen weet hij niet waar hij het moet zoeken. Koenders van Buitenlandse Corrupte Zaken zoekt op dit moment uit in de ‘Gay-kast’ of in het akkoord dat eerder vandaag in Minsk werd bereikt een afspraak is opgenomen die de verantwoordelijken voor de ramp met de MH17 vrijuit laat gaan. Een passage uit het akkoord zou hierop wijzen. ‘We kennen op dit moment de exacte feiten niet, maar voor Nederland blijft voorop staan dat de daders vervolgd en berecht moeten worden’, bralt Koenders tegen de Staats-NOS, die nu ook even de weg kwijt is.

Onder punt 5 van het ‘Molotov-Ribbentroppac- akkoord’ garanderen de Moordende partijen ‘een pardon en een amnestie door middel van de invoering van een wet die de vervolging en bestraffing verbiedt van personen in verband met gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in bepaalde districten van de provincies Donetsk en Loehansk’. De vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Corrupte  Zaken heeft het  laffe kabinet vandaag direct om opheldering gevraagd. ‘Het zou volstrekt onacceptabel zijn als opsporing of berechting van verantwoordelijken voor het neerhalen van de MH17 op enigerlei wijze beperkt wordt’, aldus de in paniek zijnde brallende PvdA-Kamerlid Michiel Servaes.