( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Mark Rutte Feliciteert ASML Kartel-boef Eric Meurice met het participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_ontvangen van 3,8 miljoen bonus.
De Graai- Bestuurders van ASML hebben hun beloning vorig jaar sterk zien stijgen en hebben nog nooit iets gemerkt van de ‘Jan met de Pet’ crisis, dankzij hun Partij de VVD-Misdaadgroep. Dat blijkt uit documenten die de chipmachinefabrikant woensdag heeft gepubliceerd.

2,5 miljoen ‘Participerende-NL-ers’ onder armoedegrens is eerlijk delen.
De totale beloning van topman ‘Rat in pak Peter Wennink’ liep vorig jaar met 37 procent op naar 3,3 miljoen euro. Zijn vaste salaris werd verhoogd van 681.500 euro naar 935.000 euro, terwijl ook de korte- en langetermijnbonussen omhoog gingen, naar respectievelijk 717.800 euro in contanten en 1,7 miljoen euro in aandelen. Die laatste bonus wordt over drie jaar definitief uitgekeerd als aan bepaalde doelen is voldaan. Hij liet ons weten maar net rond te kunnen komen. Technologie directeur de Graaier Martin van den Brink kreeg met 3,4 miljoen euro bijna 9 ton meer dan over 2013. Hij liet ons weten toch nog even soms naar de Voedselbank te moeten. De in december 2013 aangetreden financieel directeur Wolfgang Nickl, die belast is met belasting ontwijking  ontduiking kreeg vorig jaar een totale beloning van slechts 2,5 miljoen euro en beweert niet eens het (privé) school geld ( 20,000,- euro per jaar) van zijn kinderen te kunnen voldoen.

Stem PvdA: De een zijn brood is de ander zijn dood.

Een gemiddelde buschauffeur, politie agent of onderwijzer verdient in zijn hele leven niet wat deze drie VVD heren in een half jaar verdienen  graaien. Is dat nou de criminele waanzin van het ‘Fascistische- Casino Kapitalisme’? Dan laten wij maar buiten beschouwing dat de helft van het jaar salaris van deze heren meer dan genoeg is om het onmenselijke probleem van de 350 duizend kinderen , die niet behoorlijk te eten krijgen in “Banana-fraude-Nederland” op te lossen. De PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ noemt de beloningen van deze drie ‘VVD- heren’ met trots het voorbeeld van wat de PvdA onder Eerlijk Delen verstaat en roept iedereen huilend op om bij de komende Staten verkiezingen in maart op de PvdA te stemmen.