( van onze VVD Pedo- Klasse- Justitie)

AMSTERDAM-NOIR-Brazilië,waar zijn 4000 Vaticaan glas in loodverdwenen  straatkinderen gebleven’. Bij de Dutch Pater?
Het ‘Doofpot-onderzoek’ naar de Vlaamse pedo pater, die wordt verdacht van arbeiders en wezen kindermisbruik en nu illegaal een weeshuis ‘Pedo-centrale’ runt’ in Brazilië, loopt nog bij lange na niet zo lang als dat van de Top VVD-er  en ex OM Boss Pedo-Joris Demmink. Dat laat de corrupte Bredase congregatie Priesters van het Heilig Hart van Jezus en Pedo’s weten.

Prince Andrew Pedo Duke of York ook gesignaleerd  inWeeshuis.
Pedo DukeTegen Omroep Brabant  bralt de overste dat de pedo-pater het wees ‘Pedo Horror-huis’ op eigen gelegenheid heeft opgezet om aan zijn pedo behoeftes te voorzien en dat van hoog geplaatste ( Royal) Elite’s,  maar daarbij wel steun kreeg van de congregatie: ,,We hebben een aantal jaar geleden gezegd dat hij er mee moest stoppen en hem verder zijn gang laten gaan met de Derde Wereld Kids. Hij heeft namelijk uitmuntende contacten in de hoogste kringen en de Kids zijn allemaal zwerfkinderen waar niemand naar omkijkt.”

Het Witwas- Maffia- Vaticaan heeft nog wel een farce-baantje.
Schakenraad wil de pedo-pater evenwel niet terughalen uit Brazilië: ,,Die beslissing ligt in Rome bij het Vaticaan en dat ligt ook bomvol met kinder- porno en cocaïne. Dat wachten we af. We willen geen tekort doen aan de slachtoffers, maar we willen ook in de gaten houden hoe het met onze pater ‘Pedo- Pooier’ gaat. Hij is nog niet schuldig bevonden, Ra, ra, hoe kan dat?” De pater wordt al sinds de jaren zeventig beschuldigd van kindermisbruik, maar beschikt over explosieve belastende informatie over hoge Kerk, Politieke, Justitie Bestuurders en de Royal’s in binnen en buitenland , aldus actualiteitenrubriek Brandpunt. Hij kan ook in het Braziliaanse ‘pedo-weeshuis’ zijn handen niet thuishouden.

Dertig jarige Justitie onderzoeken eerder regel, dan uitzondering in Elite-Pedo-zaken.
Een onderzoek van de ‘VVD- Justitie’ van 30 jaar naar een praktiserende ( verkrachtende) Pedo- pater is zo ongeveer het snelste wat Ivo Opstelten ervan kan maken in dat soort zaken. In die periode is het niet overdreven op grond van de feiten en omstandigheden in deze zaken te stellen, dat de pedo- pater zich minimaal in die onderzoek-(Doofpot)-periode aan honderden kinderen heeft vergrepen. En is daar Justitie en/of Opstelten door opzettelijk stil te blijven zitten niet mede schuldig aan? Trouwens terwijl wij dit tikken ligt de pedo-pater nu een kind te verkrachten. Wie doet hem wat? Justitie in ieder geval al dertig jaar niets.