( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR–De idiote wereld van Harry Mens en de Corrupte Wereld van Wim van der Pol is Willem Holleeder zijn dood in de cel.Wim van der Pol  Crimesite
Is Willem Holleeder al hersendood?  En wat bezielt zijn advocaat Stijn Franken? Waarom pakt hij niet Peter R. de Vries( Video) en zijn ‘Side kick Wim van der Pol’ aan in deze? Willem Holleeder had plannen om vastgoedondernemer Harry Mens te ontvoeren of zelfs te liquideren bralt Wim van der Pol op zijn spreekbuis Crimesite.nl van bepaalde corrupte OM  en Peter R .de Vries . Eind vorig jaar kwam schimmig en ‘OM-rooil’ achtig naar buiten dat Mens op een dodenlijst van de onderwereld zou staan naast Fred Teeven.

Crimesite Wim van de Pol is een ‘Drol’ in de ‘Black Hole’ van Peter R. de Vries. Fred Teeven: Meineed plegen is voor mij en Peter R. de Vries en Wim van der Pol geen probleem in Nederland.

Crimesite.nl ‘Cry-site’ van Wim van de Pol ( of bepaalde Justitie)  meldt nu op basis van het strafdossier tegen Holleeder dat ‘De Neus’ achter de bedreiging zou hebben gezeten. Het corrupte blog mocht het dossier inzien. Van wie? Van bepaalde Riool-Justitie? Van bepaalde Kijkcijfer-politie?  En met welk doel? Is Holleeder zijn doodvonnis nog niet voldoende vastgesteld door o.a. Peter R. de Vries i.s.m. zijn broodheren Ivo Opstelten en’ Elite Pedo-Joris Demmink’?

Peter R. de Vries geeft Holleeder een klap voor zijn kop bij Matthijs van Nieuwkerk. Wim van der Pol zat stiekem te lachen.
Jonald Bouwhuis Hans Wiegel In het onrechtmatig en strafwaardig verkregen OM-dossier door Wim van der Pol zou te lezen zijn dat Holleeder samen met enkele anderen “aanspraak maakt op een groot geldbedrag van Harry Mens. Het plan is om Harry Mens te ontvoeren dan wel te liquideren. Beide in de hoop het geld te krijgen of zijn Tv-programma” Business Class Bye-bye-investments “ op zondag over te nemen om domme ‘Hans Wiegel- investeerders’ te zoeken. Het plan was om dit op zeer korte termijn te doen”. Waarom wordt Wim van der Pol niet aangehouden op grond van het feit dat hij dit OM-dossier in zijn bezit heeft? Mens laat aan de ‘Cry-site’ van Wim van der Pol weten dat het “een broodje aap-verhaal” is: ,,Ik ken de hele man niet en ik heb ook niks tegen die man. Ik ben Peter R. de Vries niet. Als ik Holleeder tegen kom dan zwaai ik naar hem en ik heb nog nooit aangifte tegen hem gedaan, zoals Peter R. de Vries en zijn swingers vrouwtje Jack.”

Steven Brown weer vals beschuldigd van ontvoering Johnny de Mol.

Hoe het ook zij, kennelijk heeft Wim van der Pol het riool-werk overgenomen van Peter R. zijn “Hoerenjongen Bruin Rat Bas van Hout” met dat kwaadaardige ‘Justitie Broodje Aap’ Harry Mens verhaal, gezien het feit dat ook Steve Brown door Van Hout ooit werd beschuldigd bij Barend en van Dorp dat hij Johnny de Mol Jr. wilde ontvoeren. Volslagen verzonnen en kennelijk om Brown te criminaliseren met een extreem laffe misdaad in de Pulp-Media.

Tot Slot voor Wim van der Pol :” Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown”.