( van onze VVD Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIRUitleg Opstelten Teeven –Jos van Rey tapes zoveelste kinderlijke Jos va Reyleugen.
Nu zijn wij geen fan van de aarts ‘VVD boef en Graaier Jos van Rey’ van de “Grijp je Rijk partij’. Deze man had al 20 jaar geleden in de bak moeten zitten als Nederland niet een Beierse Incest Republiek is. Des al niet te min heeft ook Jos van Rey recht op een eerlijk proces. En dat krijgt hij dus niet van zijn partijgenoten de Minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie Ivo Opstelten en zijn Sid kick ‘Big Head Fred Teeven’.

Wordt Jos van Rey Kroongetuige tegen Top van de VVD-Misdaadgroep.
Waarom uitgerekend deze oude VVD Boef wordt aangepakt is ons niet duidelijk? Op wiens machtige tenen heeft hij gestaan?
Experts twijfelen aan de uitleg van de altijd liegende Ivo Opstelten over de verdwenen telefoontap. Dat het gesprek tussen staatssecretaris Teeven en de van corruptie verdachte VVD’er Jos van Rey door een stroomstoring is verdwenen, ,,is wel heel toevallig”.

Telecomexpert René Pluijmers, die namens het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau in strafzaken onderzoek doet naar telefoontaps, noemt het in het AD moeilijk te geloven dat de taps- die door de (inkoop)-politie in Driebergen worden verzameld, verdwenen zijn. ,,Van zo’n essentieel systeem, op basis waarvan mensen veroordeeld kunnen worden, verwacht je dat er een back-up wordt gemaakt.” Volgens netbeheerder Stedin is een externe stroomstoring bovendien uitgesloten. Op 20 september was er welgeteld een storing in Driebergen, ver van het pand van de politie. Toch blijft de PvdA met de ook altijd liegende laffe ex Rechter Jeroen Recourt  de leugens van Opstelten dik en dun steunen, zelfs nu een eerlijk proces voor Jos van Rey open en bloot door Opstelten wordt verkracht. Wij kunnen niet anders concluderen dat er een storing zit in het geweten van de PvdA als het aankomt op de leugens van hun coalitiegenoot de VVD-misdaadgroep.

Ivo Opstelten blijft liegen:“Kamer wel ingelicht over Witwassen Fred Teeven”.

Immers dit is niet de eerste keer dat er een storing zit bij de twee VVD Gangsters van Justitie Opstelten en Teeven. Zo waren de officiële stukken van de ‘Drugs Witwas- operatie’, die Teeven uitvoerde voor en/of met Cees Helman ook al zoek. Ook dat slikte de PvdA voor zoete koek.

De eeuwige VVD-Pedo storing Joris Demmink.
Dan is er nog de eeuwig voortslepende  ‘Elite-Pedo-zaak’ van de ex OM Boss en Top VVD-er ‘Pedo Joris Demmink’, waarvan zo langzamerhand de hele wereld weet dat hij een verkrachter is van jonge wees en arbeiders kinderen, maar dat hij al sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw vrij spel heeft, omdat het bewijs daarvan altijd zoek is volgens Ivo Opstelten. Ook een storingkje van de zijde van de VVD-Misdaadgroep. De PvdA slikt dat’ VVD-kwakie’ van Demmink ook door zo vaak de VVD dat eist.

Opmerking: De Gevestigde Orde breidt zijn censuur per dag uit tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Na de PvdA, Joop.nl , het OM-Amsterdam is nu ook de laffe en corrupte 100 procent gesubsidieerde (=omgekocht) Staat-NOS overgegaan tot censuur van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Vrijheid van mening is alleen toegestaan mits men de mening verkondigd van de Heersende Klasse in “Banana-Fraude-Nederland”

Het volgen van @nosop3 en het weergeven van de tweets is voor jou Volksnieuws uit Amsterdam-Noir geblokkeerd. Meer informatie bij de ‘dr. Goebbels- NOS’ afdeling.

censuur nos op 3