( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er in “Banana-Fraude-Nederland” nog een hoge Bestuurder of Gerrit van de KampTop politici, die geen Rat in pak is?
Gerrit van de Kamp, de Graai-voorzitter van de grootste politievakbond ACP, heeft zijn vriendin call girl aan een farce baan van rond de 100,000,- euro geholpen bij een cruciaal (Doofpot)-onderzoek naar de ‘Nationale-( Inkoop)-Politie’. Het verantwoordelijke ministerie van Veiligheid voor Rijken en Corrupte-Justitie zag deze belangenverstrengeling (=Corruptie) door de vingers, als Gerrit zou zwijgen over al die leugens en misdaden van Ivo Opstelten en Fred Teeven, meldt NRC Handelsblad.

Wie vervolgd de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?
Van de Kamp beloofde (na te zijn omgekocht te zijn) in 2012 dat zijn bond de vorming van de Nationale Politie zou steunen, als het ministerie de Cultuurmonitor Nationale Politie zou financieren en gebruiken. Zijn call girl Smit stond ondertussen in de coulissen Banencarrousel klaar om een sleutelrol bij het project te vervullen en er een proefschrift over te schrijven. Ironisch dat de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ natuurlijk weer van niets wist, of toch wel? Hoofdonderzoeker Bob Hoogenboom zette haar in 2013 uit het onderzoeksteam vanwege ‘interne ( sexs, drugs, zwart geld) strubbelingen’ en omdat zijn ‘onafhankelijkheid op het spel stond ‘ door de dubbelrol van het corrupte politie stel. Een week later trok Gerrit van de Kamp aka de “Geile Graaier” zijn steun voor de Cultuurmonitor in. Blijft over de vraag waarom dit corrupte politie stel niet niet is aangehouden en in de cel zit.

John van den Heuvel blijft nu even weg in zijn ‘VVD RTL Boulevard- riool’.
En waar is nu de ‘politiescribent John van den Heuvel’ met zijn bral-commentaar op Volkse-( Kruimel) -misdaden bij voorkeur ten koste van Willem Holleeder, Badr Hari of wat jonge kansloze derde generatie Nederlanders ‘Marokkanen’, die geen belangenverstrengeling  hebben met Justitie. Wij hebben deze zoveelste corrupte laaielichter Gerrit van de Kamp een pontificale trotse plek gegeven op het Elite-Gangster Billboard van Amsterdam-Noir, dat inmiddels ook vol loopt met corrupte Top-politie bestuurders.