( van onze VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bijstandsgerechtigde en arme gepensioneerde moeten inleveren  van hun honger Ard van der Steuruitkering  om de “Dikke Deuren” hun ‘Graai-uitkeringen’ boven de 200.000,- euro te houden. Deze week werd de studiebeurs afgeschaft voor de arbeiders kinderen door n.b. een PvdA’er Jetta Bussemaker, omdat er zogenaamd bezuinigd moet worden volgens het “Lieg en Bedrieg Kabinet” Voorkwam de VVD-misdaadgroep in verenging met het CDA met Listen en bedrog net nog even op de valreep in december 2014, dat de miljoenen Bonussen van de Bankier-gangsters een klein beetje omlaag zouden gaan in 2015.  Is dat nou wat de PvdA van ‘Playboy Diederik Samsom’ huilend eerlijk delen noemt?

De ‘Graai-voorzitters’ van de werkgeversverenigingen MBO-raad, Vereniging Hogescholen en VSNU verdienden  krijgen(=jatten) in 2013 meer dan een ministersalaris van 178 duizend euro en toch moeten zij nog naar de Voedselbank lieten zij huilend weten.

MBO en HBO worden bestuurd door ‘Ratten in pak’ in Banana-Fraude-Nederland.
De schaamteloze en gewetenloze Graaiers en Zakkenvullers  moeten dus het onderwijs bepalen in Nederland. Wat is dat voor voorbeeld voor onze kinderen? Wordt ook ‘Rat in pak’? Hier wordt de pensioenbijdrage en onkostenvergoeding opgeteld, zo staat in de jaarrekeningen over 2013 en aanvullende informatie die de Algemene Onderwijsbond in het Onderwijsblad bekend maakt. De bestuur–Gangster uitkeringen liggen wel onder de algemene bovengrens van de Wet normering topinkomens (WNT) van dat jaar. Het maximum bedroeg in dat jaar 228.559 euro. Sinds 1 januari van dit jaar is de uitkering’s grens in de ‘semipublieke graai maar raak’ Maffia-sector overigens verlaagd naar 178 duizend euro. Voor lopende contracten geldt een overgangstermijn. De onderzoekers rekenden de salarissen uitkeringen om naar fulltime functies.

Wanneer worden deze Criminele Graaier gearresteerd in “Banana-Fraude-Nederland”.
Jetta Klijnsma
Dan komt de gewetenloze VSNU-voorzitter Graaier en Zakkenvuller Karl Dittrich -die eigenlijk 0,8 fte daar werkt- uit op 217 duizend euro. Eind 2016 loopt zijn huidige contract af. De voorzitter heeft aangegeven dat daarna de VSNU zich aan de nieuwe norm zal houden. Voorzitter en Zakkenvuller Jan van Zijl van de MBO-raad werkt er wel fulltime en kreeg daar 194.257 euro en zijn college in de graai crime de D’’66 Boef Thom de Graaf van de Vereniging Hogescholen (0,9) fte verdient in omgerekend naar fulltime 198.000 euro. De laatste vereniging maakt overigens bezwaar tegen de omrekenmethoden en wijs er op dat arme Jan en Thom er zelfs nog een ‘Kapo Jetta Klijnsma’ moestuin op na moeten houden om normaal te kunnen eten. Zowel de MBO-raad als de Hogescholen liegen dat ze bij een volgend voorzitterscontract de nieuwe WNT-grens van 178.000 euro zullen aanhouden.

Door zelfmoord onder de gewone man is voor hun de crisis voorbij. (Video)
Het wordt steeds waanzinniger in Nederland op het gebied van Straffeloos graaien door de Ratten in pak. Nederland is een Beierse Incest republiek, alwaar het merendeel van de corrupte politieke partijen niet meer en minder dan gelegaliseerde misdaadgroepen zijn met één oogmerk, namelijk ‘Jan met de Pet’ compleet leeg te roven van zijn laatste centjes en hem nog dom te houden ook.

Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem  bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!

Noot: Graai-Strafblad D’66 Boef Thom de Graaf:
De Graaf was plaatsvervangend griffier van de Raad van Beroep/Ambtenarengerecht te Arnhem, gastdocent aan de School Koninklijke Marechaussee, lid van de veiligheidscommissie KNVB, lid van de Commissie-De Koning inzake staatsrechtelijke vernieuwing en bestuurslid van de Stichting Parlementaire geschiedenis, voorzitter van de Nationale Hoorstichting en de Visitatiecommissie Investeringsbudget Landelijk Gebied. Daarnaast was hij lid van de adviescommissie Draagvlak en Evaluatie Ontwikkelingssamenwerking. De Graaf is momenteel voorzitter van: de Euregio Rijn-Waal; de Raad van Toezicht van de Consumentenbond en van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (vanaf 1 maart 2006). Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Parlementaire Geschiedenis; voorzitter van de Stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar; lid van Comité van Aanbeveling van Students for Students en éen voorzitter van de Commissie Nationaal Plan Toekomst Onderwijswetenschappen. In 2011 is De Graaf verkozen tot lid van de Eerste Kamer. Per 1 februari 2012 werd hij voorzitter van de HBO-raad (sinds 18 april 2013 Vereniging Hogescholen) en per die datum legde hij zijn functie als burgemeester neer. Bij de Vereniging Hogescholen volgde hij wederom Guusje ter Horst op.[5]