( van onze Elite-Gangster redactie)

Aysel ErbudakAMSTERDAM-NOIR- Het is al een tijdje rustig met nieuwe gegadigde voor het “Elite- Gangster Billboard”, maar er komt nu weer een sieraadtje van een’ Rat(tin) in pak’ bij. Het is de Ex-bestuurster  Gangsterin Aysel Erbudak van het ‘Amsterdamse Graai maar raak Slotervaartziekenhuis’.Wat weet Erbudak van de VVD-misdaadgroep. Bewijs van goed gedrag van de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ voor VVD en PvdA Topbestuurder met ‘klein strafbladje’ is geen probleem in “Banana-Fraude-Nederland”. 

Was Erbudak en AIVD –Dubbelspion.
Dick SchoofEn hoe zat het met het screenen door de AIVD van ‘Acacadabra-Dick Schoof’ van Erbudak. Hoe kon  het dat deze Turkse Maffialid Bestuur-Voorzitter is geworden van een Ziekenhuis met een strafblad van hier tot Tokio ? Allemaal vragen die nooit zullen worden beantwoord. Temeer men in Nederland met een klein ovetredinkie op zijn naam niet eens meer Vuilnisman of soldaat of verpleger of onderwijzer, of badmeester, etc. kan worden.

Erbudak was eigenaar van twee Witwas-callcenters en een ziekenhuis in Turkije als een echte ‘VVD-maatschappelijk werker’. Het is niet bekend of zij en haar Turkse Maffia-kompanen ook schandknapen leverde aan bijv. de voor voormalige OM Boss de Top VVD-ers Joris Demmink, Ed Nijpels, Onno Hoes, etc.. In 1996 werd Erbudak veroordeeld wegens medeplichtigheid aan uitlokking van een poging tot afpersing. Ook werd ze in 1996 veroordeeld voor het arrangeren van schijnhuwelijken met vrouwen in kwetsbare geestelijke posities. Nadat één van de vrouwen zich had willen terugtrekken, zou Erbudak een schadevergoeding van elfduizend gulden hebben geëist. In 1997 werd ze gearresteerd omdat haar ‘Witwas-uitzendbureau’ tussen 1992 en 1994 illegalen zou hebben laten werken en ze zou hebben gefraudeerd met de afdracht van belastingen en premies. In 2000 werd ze in hoger beroep hiervoor veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf. Na een verzoek (omkoping ,chantage?) tot gratie aan King Willem werd de celstraf omgezet in een werkstraf. De vraag wie van de ‘VVD-Justitie’  haar toen ten onrechte verkregen Gratie van King Willem  heeft verleend zal nooit worden beantwoord, zolang het “Lieg en Bedrieg Kabinet” aan de macht is . Maar zelfs wij kunnen ons niet voorstellen in het corrupte Nederland dat de ‘Reis en Hobby King’ dat zelf heeft gedaan. 

Geen dag cel.
Gerrit GerardZij is door de rechtbank veroordeeld om ruim 1,7 miljoen euro terugbetalen, wat zij had gejat van de zieken. Het gaat om geld dat zij tijdens haar bestuursvoorzitterschap op onrechtmatige fraudeleuze wijze aan het ziekenhuis heeft onttrokken. In gewoon Nederland dus gestolen. En een normaal mens die in de bijstand zit en bijvoorbeeld voor een paar honderd euro zwart heeft gewerkt ( dus niet eens gestolen) wordt ‘s-morgens van zijn bed gelicht en verdwijnt met veel ‘Kapo-Jetta Kleinsma’ bombarie de cel in of wordt tot zelfmoord gedwongen.  Erbudak werd in maart 2013 vanwege graai-conflicten ontslagen. Volgens haar was het ontslag om valse redenen gegeven, waarop zij een procedure tegen het ziekenhuis aanspande. Zij eiste een schadevergoeding en achterstallig salaris van 1,9 miljoen euro. Volgens de rechtbank is het ontslag echter rechtmatig. Erbudak heeft al weten haar derrière af te vegen met het vonnis en geen cent te gaan terug betalen en is afgereisd naar Turkije, alwaar zij het gejatte geld in Turkse Maffia- Onroerend goed project en hotels heeft geïnvesteerd Wit-gewassen met hulp van de’Witwascentrale ABN’ van de ‘VVD Draq Queen Gerrit Zalm’. Het schijn dat de ‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ met zijn ‘Bed-Chef Saar van Bueren’ in één van die hotels zijn huil-speeches oefent. Kwade tongen binnen de PvdA beweren dat de Playboy aldaar gratis verblijft net als ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en vele andere VVD (pedo)-prominenten.

Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en SGP. Stem  bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!