( van onze VVD en PvdA bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA huilt met Timmermans en ‘Imam- Samsom’ waar het eens PvdAheeft gelachen(Video).
Komediant Samsom huilt zich een tijdje verder ten kosten van de Vrije artsen keuze.
Kapo Jetta Klijnsma’ jaagt de allerzwakste onder ons de Zelfmoord in. Martin van Rijn laat zijn eigen hoog bejaarde dementen moeder langs de benen pissen in één van zijn verzorging‘s tehuizen ‘bejaarde concentratiekampen’. “Uncle Tom “Aboutaleb heeft ook een PvdA boodschapje ( geen drol) voor zijn voormalige arme landgenoten: “Oprotten”.   Jeroen Dijsselbloem jaagt de miljarden foetsie naar de Graai-Eu van o.a. zijn ‘PvdA- gabber in crime’ Fransje Timmermans. En ze kregen allemaal een staande ovatie van de PvdA Beroeps-partij leden op het Congres.  Zijn wij nu gek of zijn de PvdA partijleden het? Of zijn ze gewoon corrupt? Wij denken beide.

PvdA is de schaamte voorbij gehuild met top Komedianten Samson en Timmermans.
De PvdA is de schaamte voorbij en vervallen tot een soort van Huilpartij om zieltjes te winnen, maar bovenal hun eigen hachje te redden al is het maar voor een tijdje. Zo zette de Huil expert Fransje Timmermans de ‘PvdA-Huil- Trend’ in  en won alle ‘SBS-Tokkie ‘s’ voor zich in de MH17 slachtpartij. Fransje vertrok daarna spoorslags naar de EU om, aldaar te gaan lopen “Graaien en Smilen’. Deze ‘PvdA-huil- act’ is bedacht door een peperdure, corrupt reclame bedrijf,  dat ook veel werkt voor de soap series van de ‘Media-Maffia’. Het werkt altijd bij vrouwen uit de provincies van middelbare leeftijd, die de kijkcijfers bij elkaar huilen ( met natte doos (Video) ) en nu ook bij de PvdA-leden. Diederik Samsom had niet eens de klasse en fatsoen om serieus te blijven kijken bij deze wellicht hysterische ‘Huil-Pyrrusoverwinning’, die het einde van de partij kan betekenen en schoot direct zichtbaar voor de camera in een schaamteloze hysterici lachbui samen met Martin van Rijn. Wie is hier nu gek of crimineel?

PvdA-Klapvee valt voor ‘Soap- huil- act’ van Timmermans en Samsom op ‘PvdA-congres’.
Diederik Samsom LSD
Gisteren was er een klein kansje dat het ‘PvdA- klapvee’, de lagere partij leden een keer weer als een echt sociaal democraat zouden gaan tegen stemmen inzake de Vrije artsen keuze voor ‘ Jan met de Pet’. Dat was de reden voor de PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’, die deze keer niet rond liep te zeulen met zijn gehandicapte dochter huilend om steun te smeken aan het verzamelde domme PvdA ‘Kadaver -Klapvee’. Hij heeft er dagen voor de spiegel voor moeten oefenen, maar het walgelijke resultaat was er dan ook naar: Samsom: “Beste kameraden, partijgenoten, ( werkloze) arbeiders haat Wilders en niet mij!  Geef geen aandacht het feit dat 1 procent Ultra-Rijken meer bezit dan de rest van de wereld. Haat hen daar niet voor, maar stem tegen Vrije artsen keuze anders wordt de VVD boos op mij”.

Voor Diederik was Fransje Timmermans, in gevolgen vanuit Brussel al wezen huilen. Hij kreeg een staande ovatie van het in gesubsidieerde bussen aangereden ‘PvdA- lager-kader Kadaver ’. En het werkte. De ‘Komediant Diederik Samsom’ kreeg een nipte meerderheid en dat noemt men een Pyrrusoverwinning, die uit eindelijk de doodsteek zal zijn voor de’ Partij van de Arbeiders Verraders’.  De’ PvdA—hoertjes’ kunnen zich weer voor een tijdje gaan laten uitwonen door hun Boss de ‘VVD-misdaadgroep’ in Den Haag . De PvdA Top Graaiers en Naaiers Lodewijk Asscher, Jetta Klijnsma, Martin van Rijn, Jetta Bussemaker ,Jeroen Dijsselbloem en Onno Hoes haalde opgelucht adem. Wat deed Onno Hoes trouwens in dat rijtje. Wellicht op zoek naar een PvdA Toyboytje zonder werk en arts?