( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Elite-Gangsters jatten 32.000 miljard. Niemand gearresteerd. 
JE SUIS CHARLIE DOMOOR? Crisis?  Voor wie dan? Bezuinigingen? Je suisWaarom? Er is geld zat, maar dan moet men het wel gaan halen waar het zit, namelijk bij de Ultra-rijken Elite-Gangsters.

PvdA-Snakes’ In Suits: When Psychopaths Go To Work at Congress.
Vrije artsen keuze? Goede Zorg? Betaalbare huren? Eerlijk Delen? Menswaardig bestaan? Gelijkheid en rechtvaardigheid? Mensenrechten? Allemaal hole frasen in “Banana-Fraude-Nederland” van het ” Lieg en Bedrieg Kabinet”! De allerrijkste Elite-Gangsters 1 procent van de wereldbevolking heeft in 2016 een Bloed-vermogen bij elkaar geroofd met hulp van hun politieke lakeien, zoals de VVD-misdaadgroep met hun corrupte loopjongens Lodewijk Asscher en Diederik Samsom, etc. dat groter is dan het vermogen van de rest van de wereldbevolking.

 En laat daar nou niet één verwarde ‘TBS-Baardman‘ aan te pas komen. Door deze misdadige ongelijkheid sterven er wel iedere vijf seconden een kind van de honger in de wereld. En overleven er bijvoorbeeld 2.5 miljoen mensen in Nederland onder de armoede grens

Rapport Oxfam Novib: Verdeling welvaart steeds crimineler met dank aan de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn ‘PvdA-hoertjes’. Maar pas op voor de Baardmannen.

Oxfam Novib voorspelt als de groeiende criminele ongelijkheid van regime als dat van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” niet wordt gestopt. Volgens de organisatie is het vermogen van de rijkste 1 procent Elite-Gangsters van de bevolking in 2014 gegroeid naar 48 procent. Een jaar eerder was het nog 46 procent. Als die groei doorzet denkt Oxfam dat het aandeel van de gewetenloze superrijken criminelen volgend jaar boven de 50 procent uitkomt. De VVD ‘Über Gaylord Mark Rutte’ is in extase van geluk van dit bericht. Mark: “Kijk is dit een mooi resultaat of niet van onze bezuiniging‘s beleid voor de Ultra-rijken”. Zet u wel in uw artikel dat ik geen betaal homo relatie heb en dat de kleine mensjes vooral op moeten passen voor de Baardmannen, ja toch ha,ha,ha, aldus Rutte.

Vrije Markt werking is Vrij spel voor de Elite-gangsters. Belastingontduiking voor de Elite kan bij de Dutch misdaadbanken. Voor meer info bij de Top VVD-er Gerrit Zalm.
mark RutteDe cijfers staan in een onderzoeksrapport van de organisatie. Het gemiddelde vermogen van de rijkste 1 procent is 2,7 miljoen dollar (ruim 2,3 miljoen euro). De waarschuwing komt kort voor het jaarlijkse Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos. Dat begint woensdag. Volgens Oxfam hebben de tachtig rijkste mensen samen meer vermogen dan de armste 3,5 miljard mensen en dat is op zich al meer dan men nodig zou hebben om vandaag de crisis op te lossen en alle kinderen in de wereld te eten te geven. Wat bezielt die Ultra-rijken om dat niet te doen? Ze zouden er immers geen hap minder om eten. Scheppen  de Ultra-rijken er  dan genoegen in dat er zes miljoenen kinderen per jaar sterven van de honger en miljoenen mensen op straat leven?  En wat bezielt de politici dat zij niet deze misdadig wan -toestanden niet aanpakken? Zijn deze politici  dan allemaal corrupt en in de zak van de criminele Ultra-rijken? Algemeen directeur Farah Karimi van Oxfam Novib noemt „de omvang van de wereldwijde ongelijkheid ronduit verbijsterend en misdadig.” Ze stelt dat de kloof nog steeds groter wordt en dat waarschijnlijk alleen revolutie uitkomst zal bieden, want het Neo Liberale politieke systemen in het Westen is mede de oorzaak van deze misdadige ongelijkheid.

Houdt u van Holland, u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA- en CDA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem  bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!