( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR – Corrupte Politietopman Ruud Bik berispt na vernietigd dossier Agent Rishidoor Corrupte “Ombudsman- instituut”.
De ‘Dutch inkoop- politie’ van de Heersende Klasse is berekend en voorbereid op de heersende dreiging in Nederland van de ‘Verwarde Baardmannen’.Daar is ook niet zo veel voor nodig, want op de moord op Theo van Gogh na in 2004 is er niet een ‘TBS-Baardmannen-aanslag’ meer in Nederland geweest. Daar in tegen is het Nederlandse Volk sinds de zogenaamde bank -(misdaad)-crisis, die uitbrak in 2008 voor miljarden berooft door de Bankier-Gangsters. Daarnaast wordt de Nederlandse burger dagelijks berooft door het graaien en roven van de ‘Ratten in pak’ en daar komt geen ‘TBS-baardman’ aan te pas.

Pas op voor de Baardmannen  Ratten in pak en ‘Je SUIS Charlie’.
Je suisZowel op de dreiging vanuit terroristische-Baardmannen als ‘Volkse-kruimel criminele hoek’ zijn wij voorbereid, maar niet tegen de dreiging de ‘Ratten in pak’ en de Elite Royal-pedofielen en de (VVD)- Bankier-Gangsters. Ik heb ook in de rij gestaan bij de Kiosk om een ‘JE SUIS CHARLIE’ te kopen bralt de corrupte plaatsvervangend korpschef Ruud Bik donderdag apetrots tegen het ANP. Hij wilde niet ingaan op de alom heersende corruptie binnen de politie en bij de Top van de politiek en  de Misdaad-Banken (Video). De Graaiende Bik reageert onder meer op de ‘Baardmannen- terreur’ in Frankrijk, terreurdreiging in Nederland en het toenemende geweld van zware criminelen. Nee, ik bedoel met zware criminaliteit niet de’ VVD Bankier-Gangsters’, die Nederland markant failliet hebben bestolen .Met zware criminaliteit bedoelen wij lieden als Willen Holleeder, die trouwens meer dan helft van zijn leven in de cel zit en daar dood gaat tot groot genoegen van onze misdaad-journalist politie-informant Peter R. de Vries, ha,ha,ha. Hij wijst er ook nog op dat 100 procent veiligheid niet kan worden gegarandeerd, behalve voor de Elite en het Koningshuis.

De altijd liegende VVD Minister Bral-Ivo Opstelten van Veiligheid voor de Rijken en Elite pedofielen en Klasse Justitie liet zich woensdagavond in soortgelijke bewoordingen uit in de Tweede Kamer. Hij zag geen reden voor bijvoorbeeld extra bewapening van zijn agenten en de eerlijke burgers voor de stelende en roven ‘Ratten in pak’.

Sociale media en de Main-Scream- Media.  GroenLinks: Ultra-rijken zijn asociaal en moorddadiger dan Jihad-strijders.
,,Wij zijn maximaal voorbereid’, bralt de corrupte Bik op zijn beurt. ,,Het voorkomen van geweld tegen de elite speelt daarin juist een hele belangrijke rol. We houden zeven dagen per week, 24 uur per dag onze informatiepositie op peil. Dat doen we onder meer door sociale media van ‘Jan met de Pet’  te scannen en mogelijke signalen van radicalen op te vangen. Om geweld te voorkomen is heel belangrijk om onze ‘Judas-informatiepositie’ goed op orde te hebben.’’ Op onze vraag of zij ook de Mainstream- media in de gaten houden om de Tokkie s- oorlog ‘s en racisme hysterie en het ‘SBS-hersenspoelen’ te voorkomen gaf hij geen antwoord. Hij beriep zich nu even op zijn zwijgrecht.

Wijkagenten alleen in Volks buurten van de “Straf de arme maatschappij” (boek).
Voor die informatiegaring is de inzet van wijkagenten heel belangrijk, benadrukt hij. ,,Je moet in de Volkswijk zijn om signalen vroeg op te vangen en daarmee iets te doen. Daar is Judas-vertrouwen voor nodig. Daarom moet je er ook niet uitzien als een tank of politieman die bijv. Mustafa een hernia slaat, want dan maakt je geen contact in de wijk Ghetto.’’ Op onze vraag of er ook informatie posities worden opgebouwd in de villa wijken waar de criminele corrupte ‘Ratten in pak’ en de Bankier-Gangsters, de Bestuur-Gangsters en de politie commissarissen wonen om de Mega-fraudes van miljarden te voorkomen en op te sporen keek hij ons aan of wij van een andere planeet kwamen.

Top-Bestuurs-Gangster politiecommissaris Tom D. weg na AIVD-onderzoek, wie volgt?
Bovendien is het belangrijk om de slagkracht op orde te hebben als het toch fout gaat, benadrukt Bik. Tom Driessen,,Dan moet je kunnen ingrijpen en dat kunnen we ook. We hebben daar speciale interventieteams voor en daar kunnen de nabestaande van de vele onschuldige slachtoffers, die vermoord zijn door buitensporig politie geweld over mee praten.’ ’Voor geluiden uit zijn eigen organisatie voor zwaardere wapens en meer capaciteit om in te grijpen, heeft Bik begrip. ,,Ik luister ook heel goed naar deze corrupte politie ‘inkoop- professionals’ en begrijp dat zij klaar staan om weer crimineel hun zakken te vullen.’’

De politiebond ACP liet deze week weten te willen praten over slagkracht: meer en ook extra zwaarder bewapende agenten. Ook wil de bond bekijken of de regels voor de toepassing van geweld door agenten nog wel voldoen. Van ‘Ratten in pak’, Bankier-gangster en Bestuur-gangster heeft het ACP nog nooit gehoord.