( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-De schok van 12 Years a Slave is weer terug met “Rode participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Legenisten Ster” in de ‘Slaven-Democratie’.
PvdA: Eerlijk Delen is er niet bij met de VVD-misdaadgroep. Wel eerlijk stelen door onze PvdA en VVD ‘Raten in pak’. ‘Playboy Diederik Samsom’ weigert om in het Buitenland te gaan werken, want het is goed toeven in “Banana-Fraude-Nederland “met 2, 5 miljoen potentiële  arbeiders, Slaven die nu al onder de armoede grens moeten overleven, aldus de hysterisch brallende ‘Snake in Suit Samsom’.

(Diederik Samsom:”Jetta Klijnsma is asociaal en crimineel”.)

Corrupte politici en bestuurders zijn vrij van sollicitatie plicht en werken in buitenland en kunnen gewoon thuis in het luxe wachtgeld blijven zitten, al dan niet samen met ‘Onno-schandknapen-Hoes’. Of indien zij naar het buitenland willen kunnen zij altijd naar de PvdA ‘Zonnekoning Peter Rehwinkel’ der Wachtgelden, die recidieert in het buitenland en zich laten bedienen door een paar ingevoerde bijstandsgerechtigde slaven van zijn partijgenoot Jetta Klijnsma.

Adolf Eichmann Sjoerd Potters is de geestelijke vader van de ‘Bijstand- Slaven- Trasporten’ naar Duitslands.
PvdA en VVD Arbeitseinsatz Amsterdam’: Schoenen poetsen van de elite voor ‘honger- bijstand. Potters: “ik ben geen monster, ik ben een slachtoffer”. Aantal eerlijke werklozen in honger-bijstand neemt fors toe als reservoir voor de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma Slavenkampen’ en transporten naar het buitenland.

De ‘Slaven-transport Treinen 40-45’ rijden weer uit in de “Straf de arme maatschappij”.
Jetta KlijnsmaNSB –Gemeenten’ kunnen bijstandsgerechtigden slaven verplichten over de grens te gaan werken net zoals in de jaren 1930 tot 1945. Daar heeft de VVD ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’ zich keihard onmenselijk voor ingezet omdat te bereiken. Een nieuwe Arbeitseinsatz -wet die sinds 1 januari van kracht is, biedt hun die mogelijkheid. De gemeente beoordeelt of iemand met bijstand in Duitsland of België moet solliciteren. Regel is dat de reistijd, het transport van het woon-werkverkeer heen en terug niet meer dan drie uur mag bedragen. Een woordvoerster van staatssecretaris‘’PvdA Showbizz- Invalide Jetta Klijnsma’ (asociale Zaken) heeft dat dinsdag gebrald. De woordvoerder wilde niet ingaan op de vraag hoe deze mensen met een extra reistijd van drie uur ook nog tijd over houden voor de ‘Jetta Klijnsma moestuin’. In de ww en wachtgelden bestaat geen verplichting om te solliciteren over de grens. De Joden en arbeiders verrader PvdA Minister Lodewijk Asscher van asociale zaken wil nog eens goed bestuderen of hij daarvoor voelt, zegt zijn woordvoerster.

‘VVD- Boefje Twan Beurskens’ bralt ook wat ‘NBS-propaganda’. 
Legenist-sterDe Limburgse gedeputeerde ‘VVD Ras -boefje’ en voormalig corrupte inkoop- politieman Twan Beurskens kaartte de discussie over gedwongen solliciteren over de grens dinsdag aan in de ‘Ja-knikkers-Volkskrant’. De PvdA-Kamerleden John Kerstens en Manon Fokke stelden naar aanleiding van zijn uitlatingen schriftelijke vragen aan Asscher en Klijnsma waarom de deportaties nog niet op tijd rijden. Kerstes: Toen de Nazi’s Nederland hadden bezet reden alle treinen vol met joden, zigeuners, homo’s, geestelijk gehandicapten  en ander werk schuwtuig wel allemaal op tijd. Waarom nu niet?”. De woordvoerster van Asscher wijst erop dat uitkeringsinstantie ‘werken tot je er dood bij neervalt’ de UWV nu al haar best doet om mensen slaven op transport te zetten de grens over net als in 1930-45 en aan de slag te helpen met dwang arbeid,. Zo houdt ze speciale voorlichtingsbijeenkomsten  razzia’s waar de deelnemers allemaal verplicht de “Rode Legenisten Ster” moeten dragen ter voorbereiding   van de dwangarbeid in Duitsland. Ook kunnen werkzoekenden binnen 26 weken weer een WW-uitkering krijgen als ze opnieuw werkloos raken in het buitenland.

Houdt u van Holland u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA- en CDA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem  bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.

Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz